כללי חו"ד לפרסומת לספר

• הוסף לסימניות
שאני ציירתי... :)
המו"לית יותר אוהבת את התכלת, אני את האדום.
מה דעתכם, ומה דעתכם בכלל?
תודה!

• הוסף לסימניות
היא צודקת

(הייתי מנסה לשים את הספר על רקע כמו בכריכה.)

• הוסף לסימניות
יש צורך בשיפור הטיפוגרפיה וכדאי לתת הדמיה יותר מוחשית, יש לזה אקשנים מצויינים.

• הוסף לסימניות
זה יצא קצת חיוור, ניסיתי משהו כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;681021:
יש צורך בשיפור הטיפוגרפיה וכדאי לתת הדמיה יותר מוחשית, יש לזה אקשנים מצויינים.
אשמח להכוונה יותר ממוקדת,
פשוט זו עבודה מהרגע להרגע להרגע..

• הוסף לסימניות
שירי, זה באמת מזמין ומשכנע!
אני מבינה שאין מקום....:(
אבל- חבל מאוד שלא רואים את הציורים האמנותיים והמלאים שבפנים.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הכותרת עם קו המתאר השחור, זה קצת מפריע לקריאות. כדאי לחפש גוון שיאפשר להציב את האותיות כמות שהן בלי קו מסביבן.
כיוון שהספר בגוונים בהירים, אפשר ללכת על רקע כהה יותר, ולתת את הטקסטים בבהיר.

• הוסף לסימניות
עפרה - את מתכוונת למשהו כזה?
לא קצת רציני מדי? :eek:

• הוסף לסימניות
אולי תמשיכי את הציור של הרקע של הספר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכותרת לא משקפת מספיק טוב את הרעיון של הספר.
הרעיון של נס גדול היה שם נבלע בין כל הסיסמאות של חנוכה. כדי להדגיש את הפואנטה של הספר הייתי מחפשת משפט באנגלית שיכתב כמובן בעברית, וזה גם ימשוך את העין ויסביר את הקטע של הספר.
בנוגע לעיצוב - הרקע הכהה יותר יפה,
אבל אפשר לנסות כמו שדוד הציע, לצייר את הרקע.

• הוסף לסימניות
לדעתי יותר מוצלח כך על כהה. הרעיון של סמשי מקסים! באמת כותרת טובה תעשה פלאות.
כדי להוסיף עוד טיפה אקשן אני חושבת שיספיק לקחת דמות אחת מתוך הכריכה של הספר (יש לך אותן בשכבות?) ולהוציא אותה החוצה אל לפני הספר - למשל שתצביע על הספר או תשב עליו או תציץ אליו, תבחרי דמות מתאימה, וזה כבר יוסיף הרבה חיים ויתן לספר את הרושם שמגיע לו.

• הוסף לסימניות
אם היית מצליחה לשחרר את 'להשיג בחנויות הספרים' מההילה הזו, זה היה עדיף.
אפילו לתת סטריפ בצבע מלא למטה לכל הרוחב ולכתוב עליו - זה יותר מקצועי לטעמי.

• הוסף לסימניות
מקסים!! אהבתי את התכלת. הכהה יותר, פחות מתאים לסגנון של הציור שלך, נראה לי.
הייתי עושה את הטקסטים הקטנים בשחור.
ואת השורה למטה להוריד את ההילה מסביב לאותיות - דחוף!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה