חו"ד לקופי - דרך הגב - מכון לעיצוב ובריאות הגוף

• הוסף לסימניות
לפעמים אני חושב שזה בזבוז שמודעות כאלה מתבזבזים במקומונים

במקום על שלטי חוצות

• הוסף לסימניות
קרייאטיב מוצלח שמחפה על האסטרטגיה הלא-ברורה.

• הוסף לסימניות
מעבר לזה שהדמות במודעה יותר דינמית מהדמות שבלוגו, שימי לב איך העלה יישב טוב בצד הימני של הדמות (שמאלי שלנו).

לעניין המודעה- היא מעוצבת יפה וכו' אבל שימי לב לכותרת - הקדימו תנופה למכה - נשמע כמו: וואלה, לא מספיק שאני הולך ליפול אז אני עוד מקדים לזה תנופה...:):) זה סתם בצחוק (עם נגיעות אמת..)

לדעתי הוויזואל לא מסתדר מספיק עם הכותרת, אין כאן סגירת קצוות בין כל מרכיבי המודעה ומשהו מתפספס. נראה לי שצריך להתחיל חשיבה מחודשת על קריאייטיב.

• הוסף לסימניות
די, הרגתם לי את הקמפיין...
סדרה של מודעות הולכת להתלבש על הקפסולה הזו, ואני מנסה להבין מה עלי לשנות: את הויז'ואל (קשה מדי!) או את הכותרת? האסטרטגיה מאד ברורה, אלי אלימלך: התעמלות = בריאות. מה יותר מביע את זה מקפסולה שמתפרצות ממנה דמויות בתנועה?
בכל אופן ניסיתי לשנות ל"כותרת זמנית" פשוטה, שבה ודאי לא אשתמש, רק בשביל שתביעו דעתכם - האם כך המסר מתיישב טוב יותר? אם כן - אביע זאת במילים מתוחכמות יותר...

קבצים מצורפים

• 15.jpg
    KB 168.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אל תשני את הויז'ואל!
כל אחד מזהה את הקפסולה כתרופה, גם אם אף פעם הוא לא פרק קפסולה רק בשביל הסקרנות!
לגבי המסר, עכשיו התחברתי יותר, כמובן שצריך ללטש את הסגנון.
ואישית אני מאד אהבתי את הגריד...

• הוסף לסימניות
מודעה עם פוטנציאל מעולה
למה שמת את הקווים בצדדים?
יש להם מטרה?

כי הם ממש עוצרים את הזרימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;592132:
מודעה עם פוטנציאל מעולה
למה שמת את הקווים בצדדים?
יש להם מטרה?

כי הם ממש עוצרים את הזרימה

הלקוחה רוצה שיהיה למודעה שטנץ קבוע, כמו שיש למכבי, לדוגמא. (מן מסגרת עם זויות בצדדים, קשה להסביר). זה מאד חשוב לה. לי אישית זה מפריע, אני עוד צריכה לעבוד ולעדן את זה קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;592124:
די, הרגתם לי את הקמפיין...
סדרה של מודעות הולכת להתלבש על הקפסולה הזו, ואני מנסה להבין מה עלי לשנות: את הויז'ואל (קשה מדי!) או את הכותרת? האסטרטגיה מאד ברורה, אלי אלימלך: התעמלות = בריאות. מה יותר מביע את זה מקפסולה שמתפרצות ממנה דמויות בתנועה?
היי, סליחה, התכוונתי להחמיא לך ולא חלילה לייאש אותך. (מי אני בכלל...)
האסטרטגיה ה'לא ברורה'? התכוונתי לכך שלא בידלת עצמך למול המתחרים. אך לכן כתבתי שהקרייאטיב האדיר הציל אותה, והמודעה תמכור היטב.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת וודאי לגריד,
אכן, היא צודקת שהיא רוצה גריד קבוע,
אבל אני חושבת שעדין יותר, או כזה שמאפשר זרימה נעימה יותר ויביע משהו (תנועה וכדו') זה יעשה את העבודה בצורה טובה יותר.
כרגע הסימטריות בין הצדדים משאירה משהו תקוע במודעה.

• הוסף לסימניות
להקדים תנופה למכה נשמע לי גאוני יפה וקליט חבל לשנות

• הוסף לסימניות
יכולת העיצוב נהדרת ומעלה.

מבחינת בניית מודעה יש כאן כמה קשיים, מקיום הלוגו מעל לבודי טקסט אינו נכון לא ויזואלית ולא פרסומית, כמו כן העיטורים בשני הצדדים כגריד, יגבילו מאד את היכולת ליצור רעיונות חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטיעות;592169:
יכולת העיצוב נהדרת ומעלה.

מבחינת בניית מודעה יש כאן כמה קשיים, מקיום הלוגו מעל לבודי טקסט אינו נכון לא ויזואלית ולא פרסומית, כמו כן העיטורים בשני הצדדים כגריד, יגבילו מאד את היכולת ליצור רעיונות חדשים.

צודקת עקרונית, אבל לא מדובר בבודי טקסט שאת מדמיינת, אלא שורה של פרטים טכניים - טלפונים להרשמה וכו'.

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה מאד!
ויזואל מבטא, ולא רואה בעיה בהקדימו תנופה למכה,
(במיוחד אם יבא טקסט נוסף שיאמר שהתעמלות זה בריאות וכד')
לדעתי אנשים לא מפגרים.

רק הפסים בצדדים חונקים את התנופה כמו שאמרו.

• הוסף לסימניות
קודם כל, זו מודעה מרעננת, ועל כך - שאפו
משדרת זרימה וקלילות כמו שרצית
הרעיון של הקפסולה מעולה.

את כותבת שאין בודי טקסט למודעה? האמנם?

וכן, הגריד לא משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;593048:
קודם כל, זו מודעה מרעננת, ועל כך - שאפו
משדרת זרימה וקלילות כמו שרצית
הרעיון של הקפסולה מעולה.

את כותבת שאין בודי טקסט למודעה? האמנם?

וכן, הגריד לא משהו.

מתחת לויז'ואל - כן, מתחת ללוגו - לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה