כללי חו"ד מודעה לעיתון

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הערות:

קבצים מצורפים

• שמש.jpg
    KB 557.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
זה מעולה! העימוד, הצבעים-הכל.
רק את ארבעת המינים הייתי חותכת קצת למטה-שיראו מאמצע הקוישאלע (או איך שכותבים את זה) מקרבת מאד את התמונה לכיתוב ומגדילה בהתאמה-עד הגובה שזה מגיע עכשיו.

• הוסף לסימניות
מפריע לי בעימוד הטקסט מעבר השורה שמפריד בין המילים "שרות משלוחים" "חינם עד הבית".
מספר הטל' מוכפל בכוונה?

• הוסף לסימניות
החלק העליון של המודעה מעולה. היתר צריך עוד ליטוש.

• הוסף לסימניות
שרות משלוחים חינם עד הבית חייב להיות באותה שורה!

• הוסף לסימניות
הצלחת לתת תחושה של 'להסתובב בשמש'
רק הסתכלתי על המודעה ומיד עלו לי הזכרונות החמים משנה שעברה...

• הוסף לסימניות
מודעה מסנוורת מעבירה את הרעיון יפה, כדאי להדגיש/לשנות את הירוק של ארבעת המינים,
או להוסיף קצת ירוק מפני השמש היוקדת....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אישיות;305167:
מפריע לי בעימוד הטקסט מעבר השורה שמפריד בין המילים "שרות משלוחים" "חינם עד הבית".
מספר הטל' מוכפל בכוונה?

בהחלט בכוונה!
זה שהזמין ממני את המודעה - לא שילם גם על פירסום מספרו כאן בפורום...

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• שמש.jpg
    KB 562.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שוב הגלישה בטקסט- סט ארבעת המינים צ"ל באותה שורה

• הוסף לסימניות
הפונט הקודם!!!
וזה פרפקט.
עושה את העבודה גם עם גלישה בטקסט...
וזה העיקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה