כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
הכיוון נשמע טוב.אהבתי את הפונט,

יש כאן בעיה- לא יודעים על מה להסתכל ראשון, את צריכה להחליט מה תיהיה הכתרת- מה הכי חשוב לך- ואותה לעשות בגדול.

וכן אני לא יודעת אם זה טוב לעשות במודעה אחת לאורך ולרוחב. הלקוח מתחיל לקרוא וקופץ מדבר לדבר ובסוף הוא יוצא בלי מסר...

• הוסף לסימניות
העיצוב מרשים.
והיות ש 'רב מכר' 'הפרסומון' 'זמן עילית' וכו' הם מאוד מלאים בצבעים, המודעה הזו תאבד. וחבל.
לכן הייתי ממליץ על קוו יותר נקי ופחות צבע.

הכיתוב בזוית 90 מעלות מקשה על הקריאה - ההיפך מהמטרה.
יש כאן כנ"ל הרבה כותרות וצריך קומפוזיציה שהקורא יראה את כולם בלי שיתבלבל.
מפריע לי הקווים מאחורי הלוגו.

• הוסף לסימניות
מעניין ושונה מהרגיל.
כנ"ל וכן לשים לה שהכיתוב מתחת הלוגו , אל פסגת וכו.. לא ברור כ"כ.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תעלי את המודעה ב-rgb

לא יכול להיות שאלו הם הצבעים המקוריים?

• הוסף לסימניות
יפה
אתה צריך לישר השורות וגם לא בתוך כ"כ הרבה מסגרות שיהיה נראה קל לעינים
וגם להרבות צבעים שונים
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקיני+;214241:
יפה
אתה צריך לישר השורות וגם לא בתוך כ"כ הרבה מסגרות שיהיה נראה קל לעינים
וגם להרבות צבעים שונים
הצלחה רבה

זה צעדים ולא מסגרות - "הדרך אל הכושר"...
רעיון מקסים - פינישים ושינויים קלים כמו הזכירו לעיל וזה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;214152:
הכיוון נשמע טוב.אהבתי את הפונט,

יש כאן בעיה- לא יודעים על מה להסתכל ראשון, את צריכה להחליט מה תיהיה הכתרת- מה הכי חשוב לך- ואותה לעשות בגדול.

וכן אני לא יודעת אם זה טוב לעשות במודעה אחת לאורך ולרוחב. הלקוח מתחיל לקרוא וקופץ מדבר לדבר ובסוף הוא יוצא בלי מסר...
לקחת לי את המילים מהפה...
לא ידעתי על מה להסתכל קודם....
אבל הכיוון בהחלט טוב. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה