כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
בהמשך למודעה של אתמול מצו"ב הודעה עם השינויים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
למה שלא תשים תמונות יותר מושכות?? התמונות הללו לא משדרות רצינות.

• הוסף לסימניות
לא יודעת, זה לא מושך. השוקולדים נראים כחלקי פאזל שנוסף להם עובי, ובכלל, חסר אלמנט שימשוך.

• הוסף לסימניות
יש לי חומר שיוכל לעזור לך וכן אשמח לעזור בכלליות, אם תרצה - תשלח הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
לשנות את הפונטים ולשים המחשה יותר יפה...

• הוסף לסימניות
כדאי גם לשנות את נוסח המודעה. להחליף את "ניתן להשיג" בנוסח קצת יותר מכובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;216476:
כדאי גם לשנות את נוסח המודעה. להחליף את "ניתן להשיג" בנוסח קצת יותר מכובד.

מה הנוסח שהיית כותבת?

• הוסף לסימניות
ה"פורים שמח" לא ישר

• הוסף לסימניות
במקום ניתן להשיג אפשר להתחיל את המשפט במילה חדש! פרליני שוקולד...
ודחוף, לשים צילום של השוקולד ולא את הנ"ל , כי כמו שהוא זה לא נראה טעים, מושך מגרה כמו ששוקולד אמור להיות.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה הפרלינים האלה. זה פרלינים שי עליהם דף סוכר שמודפס עליו את הכיתוב שמבקשים? רק אם זה ככה אני יכולה להבין למה החלטת לבנות את השוקולד משכבה של פרלין ומשכבה לבנה שהיא כביכול הדף סוכר המודפס (בצבעי מאכל כמובן).

אם זה באמת ככה, תבקש מהמפרסם להשקיע מעט ולהכין מס' דוגמאות, לצלם ולהביא לך "חומר" לעבוד איתו" ואם זה כיתוב בשוקולד על גבי הפרלינים אזי יש מספיק תמונות במאגרים וברשת...
דווקא הסלסלה שבצד ממש מתוקה! לכל השאר חסר פרספקטיבות וזוויות נכונות. את הגופן צריך לשנות דחוף למשהו יותר קליל, שמח ומתוק...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא כמו שעדן הבינה אך זה לא דף סוכר אלא תחליף שוקולד לבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;216987:
לא הבנתי מה זה הפרלינים האלה. זה פרלינים שי עליהם דף סוכר שמודפס עליו את הכיתוב שמבקשים? רק אם זה ככה אני יכולה להבין למה החלטת לבנות את השוקולד משכבה של פרלין ומשכבה לבנה שהיא כביכול הדף סוכר המודפס (בצבעי מאכל כמובן).

אם זה באמת ככה, תבקש מהמפרסם להשקיע מעט ולהכין מס' דוגמאות, לצלם ולהביא לך "חומר" לעבוד איתו" ואם זה כיתוב בשוקולד על גבי הפרלינים אזי יש מספיק תמונות במאגרים וברשת...
דווקא הסלסלה שבצד ממש מתוקה! לכל השאר חסר פרספקטיבות וזוויות נכונות. את הגופן צריך לשנות דחוף למשהו יותר קליל, שמח ומתוק...
בהצלחה!

מסכימה עם עדן לגמרי.
הלקוח שלך חייב קצת להשקיע וזה ישתלם לו מאוד אם הוא יעשה את זה כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
על איזה פונטים אתם ממליצים למוודעה הנ"ל

• הוסף לסימניות
תנסה אולי משהו בכיוון הזה...

הכל כאן וויקטורי.
אם זה יעזור לך אני יעלה לכאן

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 51 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;217178:
תנסה אולי משהו בכיוון הזה...

הכל כאן וויקטורי.
אם זה יעזור לך אני יעלה לכאן

תודה רבה אך הלקוח מתעקש על האריזה הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרילאנס;217154:
על איזה פונטים אתם ממליצים למוודעה הנ"ל

משהו קצת שמנמן, אולי קצפת (משקל שחור) של פונטביט, או ספוילר שחור. זה למראה פורימי.

אם אתה רוצה משהו מאוד יוקרתי - רוקוקו זה פונט מאוד אלגנטי
(האמת נראה לי מדי אלגנטי בשביל פה, זה יאלץ אותך לשנות את כל המודעה לגמרי)
אולי - אלפא. מסע. רימונה.

צריך לנסות ולבדוק.

בשביל מראה מקצועי יותר אולי לשים פס למטה שבו פרטי ההתקשרות, ובכלל הטקסט לא חייב לשבת למעלה, אפשר גם אותו/את חלקו להוריד לחלק התחתון. התמונה צריכה להיות מאוד מושכת ומספיק ברורה אחרת אנשים לא יבינו מה זה וממילא לא יקנו (מוצר חדש שלא בדיוק יודעים מה הוא לא ממהרים להוציא עליו כסף).

(מה, זה ליצן עם דגל משיח????? אתה בטוח שהוא מדפיס את זה? אם כן אני מזמינה קופסה...)

• הוסף לסימניות
ariels
בטח שהוא מדפיס את זה ניתן להדפיס מה שרוצים על השוקולד
המינימום זה 100 יחי'

• הוסף לסימניות
ההמחשה

לעניות דעתי צריך שיראו מוצרים אמתיים כמו שוקולדות וסוכריות בשביל שימשוך את העין של מי שרואה
כנאמר העין רואה........................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרילאנס;216540:
מה הנוסח שהיית כותבת?

המודעה חמודה , בהחלט
אבל עם כל ההיצע שיש היום בשוק היא תבלע
צריך לגרום לקהל להביט על המודעה קצת יותר משניה
לכן חשוב או תמונות מרהיבות של המוצר או/ו כותרת מגרה
הייתי מציעה משהו כמו
"כן, זה שוקולד..."
ותמונה בגדול
זה אכיל, מאמינים ??
התמונה שלך--- על שוקולד...
ועוד כיד הדמיון

ותגיד למזמין שלך שהשוק היום קשה ופרסומות יש על ימין ועל שמאל
ואם הוא רוצה מודעה יפה וגם מושכת שישמע קצת לרעיונות שלך:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרילאנס;216540:
מה הנוסח שהיית כותבת?
קשה לומר.
אולי: "הזמינו היום! פרלינים ממולאים וכו"
אולי למישהו יש רעיון לנוסח טוב יותר?
וכמו שאמרו- כדאי לך לקחת תמונות אמיתיות של פרלינים. פרלינים הולך טוב עם סרטי משי, ורוד, חום, שחור, עיטורים ע"ג התמונה.
עדיף תמונה מקורית של המוצר עצמו- תציע להם שיצלמו את זה.(יש כמבן צלמי אוכל מקצועיים שאים עם סטייליסט שיש לו תפאורה והוא ממקם יםה את האוכל) אבל אם לא, אז לפחות תמונה אמיתית.
נו, תעלה כבר מדעה מעודכנת!!
ועדיף לנסות פונטים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה