כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
מעצבים יקרים ומוכשרים!
משהו חסר לי במודעה...משהו שיקפיץ את העין..;)
אשמח לחו"ד המקצועית.

מודעה ארבעת המינים-01.png

• הוסף לסימניות
אולי תני משפט שיתפוס אותי. למה לקנות אצלך?
"השנה אתה תהיה עם סט ארבעת המינים המהודר ביותר בביהכ"-בקיצור תפתח את זה.
פשוט מכירת ארבעת המינים לא תופס אותי. יש המון כאלה בשוק.
אבל יפה מאד! ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי תני משפט שיתפוס אותי. למה לקנות אצלך?
"השנה אתה תהיה עם סט ארבעת המינים המהודר ביותר בביהכ"-בקיצור תפתח את זה.
פשוט מכירת ארבעת המינים לא תופס אותי. יש המון כאלה בשוק.
אבל יפה מאד! ובהצלחה.
נכון, ובנוסף הייתי מצמיד את מכירת לארבעת המינים בשורה אחת .

אבל בלי קשר הגרפיקה חייבת החייאה ודחוף
מה זה התמונות המשעממות האלה של האתרוגים לולבים וכו.. צריך משהו יותר מושך.. אתרוג!! לולב!! הדגים.. בצבע..
כרגע זה נראה מפלסטיק .. סורי
דבר נוסף על מה הנחת אותם?
מה התכוונת במגשים המשושים/מעויינים האלה? עדיף בלי או אלמנט תצוגה מגניב יותר במות קטנות/פרוז'קטור מעל כל אחד קיצר..
אחרון
צבע בבקשה!
המודעה חיוורת וחסרת חיים

• הוסף לסימניות
נכון, ובנוסף הייתי מצמיד את מכירת לארבעת המינים בשורה אחת .

אבל בלי קשר הגרפיקה חייבת החייאה ודחוף
מה זה התמונות המשעממות האלה של האתרוגים לולבים וכו.. צריך משהו יותר מושך.. אתרוג!! לולב!! הדגים.. בצבע..
כרגע זה נראה מפלסטיק .. סורי
דבר נוסף על מה הנחת אותם?
מה התכוונת במגשים המשושים/מעויינים האלה? עדיף בלי או אלמנט תצוגה מגניב יותר במות קטנות/פרוז'קטור מעל כל אחד קיצר..
אחרון
צבע בבקשה!
המודעה חיוורת וחסרת חיים
תודה..
לא ריחמת...
דיקטטורי משהו..:confused:

• הוסף לסימניות
ועכשיו...?
מודעה ארבעת המינים-01.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הופההההההה חזק!!
כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה