כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת
יש כמה דברים שמפריעים לי
החברה (הוריטואלית) מיצרת מוצרים ללא גלוטן אך ערבים לחיך וטעימים המיוחד
האם זה מספיק ברור ?
המיקום של הצלחת קצת מפריע לי
חסר לי איזון במודעה, מצד אחד הצלחת מצד שני הכותרת ומצד שלישי הלוגו...
וגם מה ניתן לשפר בקופי
תודה

לכידה.JPG

קבצים מצורפים

• קורנפלקס.jpg
    2.6 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי!!!
ואם אני ממש מתאמצת להעיר אולי זה על הבועת דיבור שרצוי לשים בועה יפה יותר..
אבל ממש מושלם לדעתי!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד! (נשמע מעניין, החברה הזאת)
מצטרפת לגבי הבועה, כדאי להחליף אותה במשהו יותר חי וחינני, אפשר אפילו צבוע בלבן או לשים את המשפט כמו שהוא כציטוט כמעט ככותרת שתיצור עניין.
כרגע זה "פרווה" כזה ולא נותן הרבה עניין כאילו מתנצל כזה...
לגבי הצלחת, ניסית לשחק עם פוזיציות נוספות? אולי להגדיל ולעשות קרופ?
כרגע זה חמוד אבל לא מאד מיוחד והגדלה או משחק גם ידגישו את האוכל שאמור להיראות ברור וגם זה ייצור עניין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הציטוט אולי תעשי על כתם צבע לבן, כי בועת הדיבור השתעממה כבר...

• הוסף לסימניות
מוזר בעיני שבחרת לשים חיטה ברקע כשמדובר על מוצר ללא גלוטן.
בכל מקרה - הייתי הולכת על האופציה הראשונה- אולי מגדילה עוד קצת את הצלחת. את הסלוגן יש טעם לאוכל מצמידה ללוגו ואת השורה של קורנפלקס וכו' כותבת במרכז ביישור אמצעי.

• הוסף לסימניות
זה מקסים, שדרגת את זה מאד!
משהו ברקע הצבעוני מפריע לי, בעיקר בשתי המודעות הימניות.
המשחק שם חמוד אבל זה לוקח את הדגש מהמנה עצמה.
השמאלי דווקא לא רע, הוא לא שונה משמעותית מהרקע ונותן מקום לצלחת.

• הוסף לסימניות
ואאוו ואאו ואאאוו באלי להיות גלוטנית ... (סתם)
עבודה מושלמת נקייה ויפה .... הצלחות בהמשך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה