כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
אני הכי אהבתי את הראשונים ממש.
פשוט ועדין.
לדעתי אין צורך לעשות את זה "מעניין" יותר
הכותרת ישבה יפה.
הרקע מהמם, אהבתי את השילוב של הפטרן באזור הצלחת. ממש מוצלח ולדעתי מקפיץ את הכל.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
זה מקסים, שדרגת את זה מאד!
משהו ברקע הצבעוני מפריע לי, בעיקר בשתי המודעות הימניות.
המשחק שם חמוד אבל זה לוקח את הדגש מהמנה עצמה.
השמאלי דווקא לא רע, הוא לא שונה משמעותית מהרקע ונותן מקום לצלחת.

לגבי הצבעוניות זה אמור לפנות לילדים והיה חשוב להדגיש פה את החויה והטעם הטעים של האוכל
ובעזרת הצבעוניות זה יותר נוגע בילדים (בלעדי זה הפניה היא יותר למבוגר)
כנראה זה גם ענין של טעם

• הוסף לסימניות
התוצאה הסופית מעולה ועושה את העבודה!! שאפו...

• הוסף לסימניות
Software Boxes.jpg

• הוסף לסימניות
מדובר בקהל יעד מאוד מוגדר ואני מקווה שהוא את עצמו במבט ראשון כגי לי לקח קצת זמן להבין שזה ללא גלוטן. על כל פנים בכותרת אין אזכור לזה.
וכמובן הכל אחרי שהמודעה מוצלחת ומאוד מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה