כללי חו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
זה למודעות A4
אני לא יודע אם זה מדי צפוף
מה דעתכם
(הצבע הכחול קצת השתנה בתצוגה, בהדפסה הוא אמור להיות יותר כהה)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 935 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יו אני יגיד לאח שלי :)

המודעה יפה אבל את הפטיש של השופט תעמיד זה יותר יפה ונראה לעין.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

אפשר אכן להקטין את הטקסט בצד שמאל. קצת מדי גדול.

הכחול כמובן שיהיה יותר כהה

• הוסף לסימניות
אכן הטקסט מצד שמאל גדול מדי,
וגם שלושת השורות מרווחות מדי,
מודעה יפה

• הוסף לסימניות
הכיוון נכון, לדעתי המודעה עמוסה מדי, יותר מדי רקעים, יותר מדי פונטים וצבעים וגדלים בטקסט.
את השורות מצד שמאל בודאי להקטין, ולהרחיק מהכותרת.

הכותרת - להשאיר מסביבה יותר רווח.

תנסה ליצור מראה אחיד, שבו מה שבולט זה הכותרת והפטיש (ואם אפשר להעמיד אותו כמו שאמרה מעיינות)

• הוסף לסימניות
לעשות את כל הטקסטים באותו גופן (לא כולל הכותרת) כמו של מסלול מיוחד לבני ישיבות.
והכי חשוב: הגופן של "קורס מקצועי וכו'" - להחליף דחוף! ולהוריד את הקו מסביב לאותיות.
הפונטים של שמות הסמלים (למעלה) להקטין.

העמדת הפטיש יכולה לתרום גם היא לעיצוב נכון ומעניין יותר.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם ההערות למעלה. אבל הכי חשוב הכחול הבוהק הזה פשוט לא מתאים לצהבהב בצד שמאל. זה לא נמצא על אותו סקאלה של רוויה, מתאים כחול יותר פסטלי

• הוסף לסימניות
יפה. וכל ההערות נכונות.

• הוסף לסימניות
הכחול השתבש כשהעליתי אותי לפה
הכחול המקורי הרבה יותר עדין ונעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה