כללי חו"ד - מודעת פרסום להשבוע

• הוסף לסימניות
זה מכירה מיוחדת למזרונים לעגלות ילדים, האם הרעיון ברור? אולי קצת יעכנע? העיצוב עדיין לא גמור

קבצים מצורפים

• מזרון copy.jpg
    KB 626.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לפי הכותרת זה מיועד ליכנעס, לא? אז זה מצויין...

רק הטקסט לא 100% קריא על הרקע. הייתי עושה לאותיות קו מקיף שחור שנמצא מתחת ללבן (כך שלא "מרזה את האותיות") ואז הרקע לא יפריע לקרוא

• הוסף לסימניות
רק פעם אחת הולכים עם הילדים???
להראות טוב צריך שיהיה בכל המצבים!!

תייקרו יותר את המודעה ,
נראה לי שזה שווה את המחיר של המזרנים,!!!

• הוסף לסימניות
באופן כללי המבנה טוב
אבל יש כמה בעיות
הנקודות הלבנות מפריעות לקריאה
החיתוך למטה מידי חד לדוגמא שמסתתרת מתחת
וגם נותן תחושה דוקרת קצת
הייתי הולכת על משהו זורם יותר

מבחינת הכותרת ממש לא אהבתי את הרעיון
בשביל מי את קונה ?? בשביל עצמך או בשביל אחרים ??
לכבוד החגים מתחדשים בשביל ההרגשה הטובה שלך...

• הוסף לסימניות
תוצ"ח במקום תצו"ח

לא מבינים מיד שמדובר במזרון, אולי כדאי לשים משהו יותר בולט.

• הוסף לסימניות
אמנם את העגלות אני משאירה בראש השנה בבית
אבל הסלוגן - נחמד!
הצבעים?? זה היה נראה לי במבט ראשון קפוטה או משהו כזה.
אין דוגמאות יותר ילדותיות ורכות?

• הוסף לסימניות
מעוצבת יפה, אבל לקח לי יותר מידי זמן להבין מה המודעה משווקת

• הוסף לסימניות
תודה על כל הערות, עזרתם לי מאוד! בהכוונתכם שינתי את הטקסט, איך זה עכשיו?אשמח לשמוע עוד הערות

קבצים מצורפים

• מזרונית2.jpg
    KB 606.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ההערה בנוגע לסגנון המזרנים נראית לי מאוד נכונה.
עגלות ילדים אמורות להיות חיות וצבעוניות, לא כבדות כל כך.
אם יש דוגמאות בסגנון אחר, כדאי להראות גם אותן.

• הוסף לסימניות
הרקע השחור יחד עם בחירת הטיפוגרפיה העליונה משדר יוקרה מסויימת, בניגוד לחלק התחתון שמשדר יותר עממיות.. הייתי הולך על משהו עממי יותר בכל המודעה, בכל זאת מדובר במזרן לעגלה..

• הוסף לסימניות
תודה על הערותיכם, אבל כנראה שגם אתם לא מספיק ב'ענינים'... מזרון לעגלה עולה כמעט כמו עגלה פשוטה!!!! (לא אצלה, זו שבפרסום היא זולה) 100-150$.... אנשים שקונים את המזרונים האלה, הם אנשים בסטייל מסויים. ולכן עבדתי על כיון של סטייל. וכן לגבי הצבעים היום כל העגלות הן שחור לבן- זה הצבע השולט, הוספתי אדום להחיות את המודעה, אבל צבעוני או פסטל יראה משהו מאוד לא עדכני למזרונים עדכניים כל כך (ולא יתאים לעגלות שלהן).... צודקת?!

• הוסף לסימניות
אם זה מזרונים "על סטייל" כמו שכתבת בטוח שהצבעונים גם יפים ועדכניים.
ד"א לי יש "בוגבו" ורוד פוקסיה עם מזרון "על סטייל" ורוד עם בז' מארה"ב.
תשימי תמונות צבעוניות יותר שיראה חמוד ומושך לקנות.

• הוסף לסימניות
רמה אחרת, כנראה שאת גם חיה ברמה אחרת ממני... ואיני מבינה כלל בכל המותגים שכתב שיש לך מחו"ל, מה שאני הקטנה יודעת שהיום כל העגלות הם בגווני השחור (לפחות הרב הגדול ממש) ולכן המזרונים בהתאם. מזרון ורוד לא נראה לי פרקטי....., ומזרונים לבנים הם למתנות ליולדות ולאו דווקא עכשיו לקראת החגים.

• הוסף לסימניות
אבל זה מידי שחור, רציני וכבד. עדיף משהו יותר חי.
אם לא היית כותבת למה זה מיועד, בחיים לא הייתי מקשרת את זה לעגלת תינוקות.

ואגב, אני בכלל לא חושבת שרב העגלות שחורות.
וגם אם כן- אז זה עוד יותר פרקטי! כל צבע יתאים. (ולא לדוג' שהעגלה אדומה והמזרון סגול...)

• הוסף לסימניות
דוקא אני לא בכזו רמה... ובארה"ב המזרונים עולים הרבה פחות מחצי מחיר מאשר כאן.
מצו"ב תמונה לא מידי יפה של המזרון שלי אל תגידי שזה לא יותר חמוד מהשחורים
מה שכן ששחור זה גם לבן וגם לבת.
לדעתי צריך לשים תמונות גם של שחורים וגם של צבעוניים.

קבצים מצורפים

• Open2 copy.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
רמה אחרת, תודה רבה על הטירחה, המזרון חמוד מאוד, רק נראה לי, כפי שהצלחתי להתרשם מהתמונה, שפה מדובר במזרונים אחרים, עם גימור אחר, וחוץ מזה הלקוחה מייצרת בעיקר מזרונים שחורים (כנראה שזה מה שהולך) אבל יש לה גם עוד צבעים, אנסה לשלב זאת במודה, שוב תודה.

• הוסף לסימניות
המודעה מעוצבת יפה, אבל אולי אפשר להוריד איזשהו מלבן חלק מלמעלה/מהצד כדי שלטקסט יהיה יותר קריאות ונוכחות.
אגב, כותבים מזרן. ללא ו'...
גם בלוגו יש לך ו', וזו לכאורה טעות.
ועוד משהו, החיתוך המזוגזג למטה מידי חד, אם יהיה לו את הצורה של הדוגמא, או יותר מרוכך לפחות זה יותר יתאים לאלגנטיות של הבד.

• הוסף לסימניות
דווקא המרקם הזה של הריבועים לא משדר לי הכי סטייל... זה מיושן כזה... עניין של טעם.
באופן אישי אני חושבת שיותר פרקטי ממזרן שחור זה מזרן אפור פחות רואים לכלוך.
ואני מסתובבת הרבה בחנויות כדי למצוא מזרן שמתאים לטיולון (אני פרפקציוניסטית ויש לי דרישות)
דוקא כן חשוב לי שיהיה קשר כלשהוא לעגלה ולא שחור לגמרי (אני רוצה משהו עם כחול תורכיז אפור ושחור ושהיה לו 4 חורים למעלה....)

• הוסף לסימניות
נעמי- המרקם אמור לתת תחושת נוחות וריפוד ..., כך בכל אופן חשבתי. דרך אגב המזרונים האלה לא ניתן להשיג בחנויות, זה יצור ויבוא בעלדי, וניתן גםלהזמין בהתאמה אישית....
יש לה כמה וכמה דגמים של מזרן שחור עם כל מיני גימורים וסרטים אבל אני לא יכולה לשים את כל הדגמים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה