כללי חו"ד - מודעת פרסום להשבוע

• הוסף לסימניות
ברגע האחרון עשיתי עוד דוגמא ( היום העיתון נסגר) יותר טוב? יותר ילדותי?

קבצים מצורפים

• חצי גובה copy.jpg
    KB 493 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את הקו הראשון

קצת מפריע לי:
למה לכתוב דגמים חדישים אם הכוונה לומר דגמים חדשים?

הרי המשמעות המילולית היא שונה...

• הוסף לסימניות
הרקעים כבדים מדי.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר יפה,
אבל את המעוינים למטה אהבתי יותר בשני, תנסי קצת להגדיל אותם בראשון.
בסה"כ נראה מודעה מקצועית ומושקעת.;)

• הוסף לסימניות
תעשי רקע לבן זה יהיה יוקרתי ויפה,
דף העיתון כהה ויכביד על המודעה

• הוסף לסימניות
בלי להיכנס לתוכן... זה אולי יוקרתי אבל מדי כבד בשביל מזרון ילדים, צריך להיות יותר קליל כמו שילדים הם קלילים ומתוקים. אולי בצבע עדין יותר, ככה ממש אני מרגישה כאילו הניחו עלי מזרן... ממש קשה לי לנשום.

• הוסף לסימניות
לא חייבים לשים רקע של מזרון כנ"ל שהוא כל כך כבד ולא מושך בכלל לקנות. (אא"כ היה מדובר במזרנים לחדר הורים, שאז התחושה שזה מעביר מזרונים לחדר מעוצב בסגנון מלכותי וכבד.)
אפשר ללכת על גימיק שונה לחלוטין כדי להעביר את המסר
למשל תינוק שוכב על ענן ועל ראשו כתר וכדו'.
המסר: רך, נוח, ומלכותי, נסיכותי וכדו' , רעיון כזה או אחר. אבל שיהיה קריאטיבי.

• הוסף לסימניות
בלי להיכנס לתוכן... זה אולי יוקרתי אבל מדי כבד בשביל מזרון ילדים, צריך להיות יותר קליל כמו שילדים הם קלילים ומתוקים. אולי בצבע עדין יותר, ככה ממש אני מרגישה כאילו הניחו עלי מזרן... ממש קשה לי לנשום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה