כללי חו"ד מקצועית

• הוסף לסימניות
תנו את חוות דעתכם על הכתובה.

- אם יש למישהו את נוסחאות הכתובה המאושרות על ידי וועדות הכשרות למיניהם אשמח לקבל במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יתכן והצבעים השתנו קצת.

קבצים מצורפים

• כתובה לפרוג - עותק.jpg
    2.7 MB · צפיות: 18
  • כתובה לפרוג.jpg
    2.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
ממש מיוחד, עבודה מהממת.
אבל הערה/הארה קטנה,
לדעתי צריך להוסיף בכריכת הכתובה עוד טיפטיפה בורדו כדי ליצור קומפוזיציה של צבעים
לדוגמא בתוך הכתובה הוספת בורדו ולכן זה נראה מעולה!
בהצלחהההה:)

• הוסף לסימניות
אני גם מסכימה שהיה יכול להיות יפה להוסיף קונטור בורדו לכותרת.

העבודה מקסימה אם כי לדעתי הכריכה נראית טיפה ריקה בשביל שטר כתובה.

• הוסף לסימניות
כולהון חהון אחראין?
בסוף הכתובה בן ר' כתוב פעמיים

• הוסף לסימניות
תודה שיניתי את ההיבט

• הוסף לסימניות
יפיפה! אהבתי מאוד
רק שנראה לי שבכריכה יש יותר מידי לבן בעינים, אולי כדאי לשלב עוד צבע

• הוסף לסימניות
הכריכה קצת ריקה וגם מרצדת בעיניים - מזכיר לי דברים מהסוג הזה (לגמרי בהגזמה, כמובן):

rotsnak3.gif

לטעמי כדאי לעדן את זה.

מעבר לזה זאת עבודה מקסימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר1984;594587:
הכריכה קצת ריקה וגם מרצדת בעיניים - מזכיר לי דברים מהסוג הזה (לגמרי בהגזמה, כמובן):

rotsnak3.gif

לטעמי כדאי לעדן את זה.

מעבר לזה זאת עבודה מקסימה.
אוי, בגללך אני צריך משקפיים עכשיו! הלכו לי העיניים מהדבר הזה :eek: :)

• הוסף לסימניות
אויש! זה לא מפסיק להסתובב!!
הכתובה מדהימה! עיצוב, צבעים ובעצם - הכל! מיוחד!!

• הוסף לסימניות
אם כבר.

איך אפשר לעשות משהו חיצוני על הכריכה - חד פעמית, כגון הטבעת זהב. או משהו כגון זה, סתם הבלטה.
במחיר זול.
או שחייבים שטנצים וסיפורים...

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
אבל לדעתי יש משהו מרצד... העיניים שלי לא מתמקדות על כלום,
לדעתי צריך לעדן את העיטורים, הם בוהקים מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה