חו"ד-ספר בעברית לאפטר אפקט

• הוסף לסימניות
אחותי כותבת ספר בעברית לאפטר אפקט ובעוד שבועיים - שבועיים וחצי הוא אמור לרדת לדפוס
א. למישו יש דרישות מענינות מנסיון באפטר שיוכלו לעזור לקוראים?
ב. הספר יהיה מיועד בעיקר לתלמידות הסמינרים שלהן אין גישה מבחינה חינוכית לדיסקים של ערן שטרן.
הספר מקיף לא פחות מהדיסקים - אבל נקי יותר...
לספר כנראה יצורף תקליטור עם תרגילים+ סרטוני הדרכה להכנת התרגיל
אשמח לחות דעתכם החשובה לי מאד.

• הוסף לסימניות
יוזמה ברוכה.
שיהיה המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
אם הספר ימכר לחברי פרוג במחיר מבצע - אולי רק מהמתחילים שנמצאים כאן היא תכסה חלק ניכר מהוצאות הדפוס

• הוסף לסימניות
מה קורה עם הספר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מצפה לקבל רשימה שימושית של קיצורי מקשים.
כמו כן שיהיה סימון שונה לכל סגנון של טקסט (הסבר / טריק / תרגיל וכו')
לתת 2 סוגי תרגילים - מפורטים וכן תרגילים קצת יותר פתוחים (עם דרישות סף).
בדיסק המצורף - כדאי להוסיף את התוצאה הסופית בנוסף לחומרי התרגיל.
הזהרי שלא להשתמש בקבצים עם זכויות יוצרים מכל סוג שהוא ללא אישור בכתב, אל תסמכי ע"כ שבימינו עדיין לא מקבלים תביעות בתחום המולטימדיה...

וסליחה ואקום יקרה, אני מקווה שלא תקחי את ההערה הבאה קשה (במיוחד לאור הספר המושקע שלך...) - לדעתי, רצוי למספר את הפרקים ולא לתת שמות יצירתיים. עלי לציין כי הערה זו היא דידקטית בלבד.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין לקנות ספר זה במידה והוא ימכר גם לציבור, אודה לכם אם תעדכנו כאן בפורום על כך.

• הוסף לסימניות
לתת שמות והסבר קצר לכל אפקט*עד כמה שניתן....
וכן טריקים,שיטות ושילובים של אפקטיםורעיונות יצירתיים ומפתחים
אם אפשר לעדכן כאן בפורום על הוצאת הספר

• הוסף לסימניות
עדכון בקשר לספר של אפטר אפקטס

חברי פרוג היקרים!
השבועיים וחצי המיוחלים הפכו להיות כבר יותר משנה כמעט.
הספר לא ירד לדפוס מפני שמעולם הוא לא הגיע אליו.
הפיניש היה קשה כפשוטו ואז יצאה גרסה 5.
והתחלנו לשנות
ואז יצאה 5.5.
החלטנו ליצור את הספר בכלל בפורמט FLV בלי שמות יצירתיים ועם המון מקצוע, טיפים ודוגמאות טובות.
(כן, תגידו כמו ערן שטרן אבל לנו היו שני גימיקים שונים, שימושיים מאד וצנועים הרבה יותר)
אבל.
אבל.
זה בדיוק מה שגרם לנו לעצור.
נגיד שכל חבר פרוג יקנה את הערכה המלאה של 20 שיעורים+תרגל וכו'.
נגיד שכל הערכה תעלה 500 שקל (והלואי שמישהו היה משלם את זה אצלינו בציבור)
אז כל חברי פרוג יקנו את הקרס הדיגיטלי וכיסינו את הוצאות הצריבה, הפרסום וההדפסה של העטיפות.)
אבל אז תבא בת/ן דוד/ה, שכנ/ה ואולי אפילו תלמיד/ה טוב/ה ותקבל חלק או במקרה הפחות טהור את כל הקבצים.
וזהו אני סוגרת את העסק.
(אני לא יושבת על האינטרנט כל היום ובודקת לינקים וקישורים שאותם אוריד למי שיעלה)
אז לא פתחנו כדי שלא נסגור.

יש כבר קורסים מוקלטים ויש חומר שהוצאנו ולא שיווקנו
רק בגלל זה.

אנשי מקצוע מכל קשת העשייה חדלו לייצר חומרים
הצטרפתי אליהם ואני יושבת על גדר המערכת וביום שישמשרו זכויות היוצר במלואן אהיה שם בשביל כולנו
עם המוצר המיוחל.

בינתיים אנחנו מתכננות ליצור קבוצה איכותית ומגובשת של יוצרות (כן. רק בנות) אפטריסטיות כדי לסוע שלב אחד קדימה בחשיבה קולנועית יוצרת.
כל מי שרוצה להתקדם מוזמנת להצטרף (לבעלות ידע מתקדם באפטר בלבד).
יש בדיוק 10 מקומות.
פרטים באישי.

תודה על העידוד והצפייה שהענקתם
ואקום (בשם אחותה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה