כללי חו"ד - עיצוב אריזה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
"חממית" (חברה שמייצרת בקבוקים חמים למיקרוגל על בסיס זרעי פשתן) מכניסה מוצר חדש לשוק, בקבוקים חמים לילדים בעיצוב של דמויות מפורסמות. עיצבתי להם את האריזה הזאת (לא סופי) עם פתח "ליטוף". מה דעתכם? האם זה מספיק מסקרן ומושך?

קבצים מצורפים

• pooh_mockup 1.jpg
    KB 566.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד
ההמחשה מצוינת
המותג של פו כבר מריץ את עצמו
וקהל היעד נמשך אלי כמו מגנט...
מנסיון :)

• הוסף לסימניות
בס"ד
מדהים!

• הוסף לסימניות
wow
אין מילים

• הוסף לסימניות
מאד מאד מתוק, מסקרן ומושך.
מקסים ממש.

• הוסף לסימניות
מקסים! עיצוב נהדר ומתאים למותג.

האם מטרת המוצר ברורה מספיק?

מעל ה"חלון ליטוף" כדאי להוסיף אוזניים.

ההשתקפות נהדרת ההצללה פחות... תקן אותה וזה יהיה עוד יותר יפהפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;270455:
מקסים! עיצוב נהדר ומתאים למותג.

האם מטרת המוצר ברורה מספיק?

מעל ה"חלון ליטוף" כדאי להוסיף אוזניים.

ההשתקפות נהדרת ההצללה פחות... תקן אותה וזה יהיה עוד יותר יפהפה.
תודה רבה. אתה צודק לגבי "מטרת המוצר". הבעיה שדיסני לא מאשרים לשים אובייקטים בחלק הקדמי של האריזה למעט שם המוצר (האייקון של הבקבוק הוא מעבר לשורת הדין). בצד האחורי יצרתי הוראות הסברה מאויירות שיסבירו את מטרת המוצר בנוסף לטקסט שכולו מתייחס לכך. לגבי האוזניים הדעות חלוקות. אני מחכה לראות איך המוצר יושב בתוך האריזה ואז נוכל להחליט האם ליצור חיתוך שיראה אותן, לשים תמונה שלהן או להשאיר את זה כך.

• הוסף לסימניות
יפה מאד

באריזה מצד שמאל - הפה של פו קצת עקום, עם נטיה שמאלית, או אולי כך זה רק נראה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;270479:
יפה מאד

באריזה מצד שמאל - הפה של פו קצת עקום, עם נטיה שמאלית, או אולי כך זה רק נראה?
תודה רבה. זה המוצר שמציץ מתוך האריזה. אני מניח שהוא יזוז הרבה בתוך הקופסה ולעיתים גם לא יישב ישר. זה רק בהדמייה :)

• הוסף לסימניות
לקח לי הרבה זמן עד שהבנתי מהתמונה ומההסבר שלך מה בדיוק המוצר. אבל אם היית אומר שזה נמצא בחנויות, הייתי הולכת לבדוק מה זה, על בטוח.

העיצוב מעולה! האריזה מפתה, מושכת ומגרה לבדוק את התוכן.

• הוסף לסימניות
התגעגעתי.

• הוסף לסימניות
יפה יפה! אני כבר מזמינה.
אני מאמינה שהאמהות יתלהבו עוד לפני הילדים.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה, מושקעת, מושכת ומשיגה את המטרה.

• הוסף לסימניות
הגרפיקה משגעת - וממש מושלמת!!!
אבל אני לא מבינה על איזה מוצר בידיוק מדובר
והיות וכך לא הייתי קונה את המוצר (למרות שכן הייתי מסתכלת עליו - העטיפה ממש מושכת)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
סוף סוף שומעים ממך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;270624:
הגרפיקה משגעת - וממש מושלמת!!!
אבל אני לא מבינה על איזה מוצר בידיוק מדובר
והיות וכך לא הייתי קונה את המוצר (למרות שכן הייתי מסתכלת עליו - העטיפה ממש מושכת)
תודה רבה. אני מניח שאם היית מסתכלת עליו ומתעניינת מן הסתם היית מבינה מה המוצר, לא?
גם למי שלא מכיר הכל מוסבר מאחור, לכן בגלל המגבלות של דיסני האתגר הוא למשוך את הצרכן למוצר, כשהסקרנות והעניין יצרו את החשיפה הרצויה (מעבר למוצר עצמו, כמובן). האריזה לארץ היא בעברית, אולי זה גם יקל על העניין?

• הוסף לסימניות
ועוד אריזה של מיקי

עדיין כסקיצה, אשמח לשמוע את דעתכם החשובה :) (האוזניים של מיקי מקופלות לאחור).

קבצים מצורפים

• mickey mockup 1.jpg
    KB 467.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, כקודמו.
לא הבנתי מה המוצר, אבל זה מושך מאד!!!

• הוסף לסימניות
מאד יפה, ילדותי, מושך ממש ממש מקסים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה