כריכה רגילה, לא גלופותאיזו סוג כריכה? כריכת נייר?
תודה, הוספתיאולי צריך להוסיף איזה אפקט נוסף של הבלטה ושיקוע על המסגרת העבה והמרכזית
זה נראה קצת לבן מדי.
תודה על ההערה, תיקנתיהמסגרת שסביב שם הספר פחות מסתדרת.
אולי מפני שהיא עבה מדי.
כל השאר מאוד יפה.
בתוך הספר אין את הניגודיות בין הכהה לבהיר לכן זה נראה טוב, בכריכה באמת היה צריך לשנות.כי בתוך הספר המסגרת הזו משתלבת יפה
הרעיון מקסיםעיצבתי מה שהיה שייך
אך כדי לתת תחושה של שדרוג למרות שזה פרוצס ולא הטבעות, היצעתי להם להוסיף הדפסה של זהב מיטלי על המקומות של הזהב, ואז זה מקפיץ את זה למשהו אחר
והעלויות - נאדה...
העימוד לא קשור אלי, קיבלתי קובץ PDF להריץ על 940 עמודים... אבל אבדוק את זה עם המו"ל, תודהאני מאד מקוה שמלבד העיצוב הנאה, תיקנו שם את טעויות הניקוד הרבות וכן את פתיחת ראשי התיבות השגויים והמשעשעים
אתה מדבר על הטקסט של העיצוב או העימוד?הפונט לא מספיק מכובד לדעתי
הייתי הולך על ליוורנו או וילנא פלרון או פנינה
בנתיים זה נראה קונטרס לחלוקה בשבע ברכות
והספר קצת יותר מכובד מזה
העימוד בפנים עם כל הטעויות אני מכיר
אין טעם להוסיף עליו את כל הקישוטים זה מוריד מערך הספר
זה לא יוקרתי ולא כלום יותר לחלוקה לאירוע כמו שכתבתי
כמו כן גם הפורזץ זה לא פורזץ של ספר רק של משהו בכריכה רכה קונטרס של ישיבה
הגבתי כפי שאני חושב שצריך להיות מעוצב ספר מכובד כזה
חשבנו בתחילה על דוגמת סקאי, אבל אז זה נראה כמו הדוגמיות של "עוז והדר" שמחלקים חינםרק הגלים שיש בכריכה מוריד קצת את ההרגשה של הכאילו הגלופות... אבל הוא מאוד יפה.. אם רוצים לדמות לו חזות של גלופות יש לשים יותר רקע של סקאי או משהו בסגנון..
יש הרבה סוגים של סקאי...אתה מדבר על הטקסט של העיצוב או העימוד?
העימוד לא קשור אלי... קיבלתי קובץ PDF של הספר מעומד בתג
אני הוספתי כריכה, שערים ועמודים שרצים לאורך כל הספר לבקשת הלקוח
אתה צודק שמדובר בסגנון חדשני יותר וייתכן שלספר עתיק כ"כ לא מתאים הסגנון הזה
אתייעץ עם הלקוח לגבי זה. תודה על ההערה.
חשבנו בתחילה על דוגמת סקאי, אבל אז זה נראה כמו הדוגמיות של "עוז והדר" שמחלקים חינם
אתה מדבר על הטקסט של העיצוב או העימוד?
העימוד הבנתי שזה לא שלך
אבל אני מדבר על הקישוט
על כל החבילה
שזה לא מספיק מכובד לטעמי
יש לך את זה
תעדן את כל הגרפיקה שיראה כמו הדמייה של הטבעות
הפורזץ כמו פורזץ של ספר
העיטורים כמו עיטורים של ספר
ולא חבילת גרפיקה של קונטרס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים