כללי חו"ד על בלאנק

• הוסף לסימניות
שוב פוליטיקה.
ושוב, המשיחיסטים מוציאים את עצמם מהכלל - ומאשימים את המוסדות המרכזיים בכל תחלואיהם.
חבל.

ממש לא רציתי להיכנס לזה אבל... אני לא אוהב ששומעים צד אחד!
במקום לדבר סרה ב"משיחיסטים" אולי תסתכל בכתבה שצירפתי?! אני בטוח שלא היסתכלת! וחבל
אני גם מצרף לך טקסט ממייל שקיבלתי מאחד מ"כולל חב"ד" שבמקרה זה ארגון "אנטי"

ככתבו וכלשונו:
במסגרת הפינה "מה עשית היום למען המיתוג" – אני פונה בזאת לעזרתכם.

קראתי כותרת (אני מודה: זה צרם לי מאוד אך אכ"מ), לפיה אחד מחברי צוות ההיגוי-מיתוג טען ש"הרבי רוצה שחב"ד תהיה כמו רשת החנויות גימבלס".

היות וגם גם יו"ר (צ)א"ח השליח הרב אהרונוב מצטט קביעה זו בראיון שלו, התעוררה בי באופן טבעי הסקרנות לראות כלפי מה הדברים אמורים. האם גם הרשת ההיא זכתה ליועץ מוכשר דוגמת מר בקלש, הדוקטורנט ללימודי נוירולוגיה שיווקית?

חיפוש פשוט, גרם לי בלבול עצום. אני פשוט לא מוצא את המתג.

אני מתכבד להביא בפניכם את המעט שמצאתי (עצרתי כי ככל שמחפשים יותר מתבלבלים יותר). התוכלו להצביע על המיתוג שלהם?

(מחשבת זדון כפרנית איומה חלחלה במוחי שמא... ח"ו והיל"ת, הכוונה העליונה היתה בכלל לדרוש "תוכן" או אולי "שם" אחיד, ובכלל לא מעטפה-קוסמטית חיצונית? פע...)

--
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הודעה זו נשלחה אליך מאת ארגון החסד כולל חב"ד.
מענה אוטומטי להודעה זו יישלח לכל חברי קבוצת הדואר של כולל חב"ד
להסרה מרשימת התפוצה ולכל עניין, נא לפנות לדוא"ל: ---------------

• הוסף לסימניות
כעת אבקש לחזור לנושא בלאנק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסים;507935:
רוצה עוד הערות? קבל...
1) תוריד את ההבלטה גם מהצורה בצד שמאל. (אם אתה ממש רוצה אפקטים, שים הצללה קטנה וזהו...) בכל אופן, עדיף ששני הצורות יהיו עם אותם אפקטים.
2) לגבי הפונט - בטנק עצמו (אגב, הפכת אותו כבר?) ישנם שני פונטים: בוקר טוב ודרייב אין של פונטביט. אולי תשתמש באחד מהם בשביל הלוגו וכך תמנע "קטלוג פונטים" בבלנק?
3) ב"ה - בטיסה ישירה לימין.
4) בכלל, תנסה לבדוק את האפקטיביות של הניידות למעלה בשעה שגם למטה זה מופיע, לא חבל על הכפילות?

מזל שאני אוהב את הניידות...:)

1- כפי שאמרת אני מוריד את ההבלטה.
2- את הטנק אני מחכה שישלחו לי תמונה מהצד הנכון, אין לי איך להפוך את התמונה בלי שהפונטים יהפכו. ע"מ למנוע קטלוג פונטים אני שם רק "MASA" משום שלא אני עשיתי את העיצוב שעל הטנק ואין לי את הפונטים האלה. (גם כמעט לא שמים לב עליהם כשזה מודפס בגודל A4.
3-הועבר לימין.
4- הייתי חייב להכפיל, זו הבקשה.
5- הרקע כהה מידי, זה אני יסדר אחר כך
תודה על העזרה

זה מה שיצא

קבצים מצורפים

• ניסיון 7.jpg
    KB 58.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ועוד אחד

החליטו גם על אנגלית בכותרת
שמתי את הטנק בצד ימין (עכשיו הטקסט כתוב כמובן נכון)
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• ניסיון 8.jpg
    KB 61.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
האחרון הרבה יותר יפה!
מה שמציק לי. זה הצבע.
מה דעתך על צבע יותר בז', לכוון החום והאדום. ולא לכוון הירוק.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם רק לי מפריעה לא קראתי את כל התגובות אבל הניידת הזאת נראית עומדת ללא משענת שום הצללה או השתקפות סתם תקועה....

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על כל העזרה
אני בתיאום על כמה שינויים עם הלקוח
בעז"ה ובל"נ אני יעלה את הסופי
תודה שוב לכולם

• הוסף לסימניות
האחרון שהעלית ממש יפה!
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה