כללי חו"ד על כריכה לחוברת בת מצוה

• הוסף לסימניות
אני בד"כ לא מבצעת עבודות גרפיקה רק ציור. אבל בכל זאת מישהו ביקש כריכה לחוברת בת מצוה ונעניתי.
נתבקשתי שהעיצוב יהיה עם הרבה זהב ובשרשרת יהיו רשומות מצוות. מה שיצא לי עיצוב כבד ולא מרשים בכלל תנו עיצות לשיפור
תודה מראש!!

קבצים מצורפים

• 1עותקעותק.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי אם יהיה רקע לבן ובלי תיבת האוצר זה יהיה קליל יותר
ותנסי להכניס עוד צבע
יש פה אתר שעוזר לך לבחור צבעים- עשיתי חיפוש לפי המילה "בז'" באנגלית, והנה התוצאות

• הוסף לסימניות
אינני מצליחה לפתוח אני נתיבית. מה זה האתר הזה מה הוא נותן? שוה לבקש שיפתחו לי?

• הוסף לסימניות
עיצוב מושקע ויפה מאוד, ממש מיוחד!
רק הצבעים אכן נראים לי רציניים מדי לבת מצווה.

• הוסף לסימניות
באיזה צבעים הייתם מיעצים לי להשתמש כדי להחיות ולשדרג?

• הוסף לסימניות
עיצוב יפיפה, כמו שאילה אמרה לשנות את צבע הרקע לבהיר, אולי לורוד בהיר או אפרסק בהיר?? משהו שיתאים לבת מצוה, וכן את צבע המלל למשהו חי יותר...(הקישור שאילה העלתה משהו ...)

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שהצבעים מצוינים ומתאימים,
את הארגז הייתי מורידה,(הוא לא נראה קשור לסגנון )
ומשחקת יותר עם הטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
היו פה אשכולות בעבר על יצירת צבע זהב הכי קרוב לזהב הזהב, כי הצבע הזה נראה קצת 'מת', אולי זה רק בצבעי המסך ככה.
ג"כ הייתי מורידה את התיבה,
יש ברקע אותיות ת' וש' ליד המילה "על", מה פשרן?
גם ללא תיבת האוצרות נראה לי שיש כאן עומס מה, אבל אולי צריך לראות את זה שוב בלי.
בהצלחה וכל הכבוד!

• הוסף לסימניות
הצבע האמיתי של זהב הוא- (לפי הספר קוק בוק..)
R-218
G-179
B-75

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה