כללי חו"ד על כריכה לקטלוג

• הוסף לסימניות
אז זהו, אני מתחילה להעיז להעלות לכאן עבודות שלי....
זה אמור להיות כריכה לקטלוג אביב קיץ של גרבים ובפנים את כל המוצרים
דעתכם בבקשה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 702.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!

הקוקוים על הטיקט שאמורים להיות תפירות צריכים שיפור קל בשביל להידמות לתפירות - - -

• הוסף לסימניות
מאד יפה וקייצי, אולי אפשר להכניס עוד צבע בכדי שיהיה מעניין לעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;86811:
מאוד יפה!

הקוקוים על הטיקט שאמורים להיות תפירות צריכים שיפור קל בשביל להידמות לתפירות - - -

לא התכוונתי שזה יהיה טיקט, אבל נתת לי רעיון, נראה איך לפתח אותו

• הוסף לסימניות
המשך יבוא.... קודם הוא צריך להיות מוכן

• הוסף לסימניות
זה לא הצבעים המקוריים, פשוט שמרתי אותו בJPG והוא שינה לגמרי את הצבעים

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!!!

• הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה.
על המסגרת הורודה המתעגלת מסביב -
אולי כדאי להשתמש בפיזור של עלים ולא פרחים,
הפריחה יותר מידי שולטת, לטעמי.
אולי להחליף בעלים בהירים (בשיטת שילוב צבעים מעניינת)
בסה"כ - מאד מאד יפה ורענן.

• הוסף לסימניות
פסטורלי..
הייתי משתמש בעוד צבע כדי לשבור את הורוד.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! ובהחלט קיצית...

• הוסף לסימניות
אני מצטרף לאשכולית, הוורוד מוגזם. אם זה מיועד לילדות, אז אולי זה כן פרופורציונאלי. בכל אופן, רעיון וביצוע מצויינים!

• הוסף לסימניות
אהבתי, פשוט יפה.
מושך את העין מאד.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה

• הוסף לסימניות
מאוד אביבי ופורח...
רק ש..אולי כדאי להוסיף איזה תמונה של גרביים או ת'מילים גרביים לא'דעת, משו שידעו שזה קטלוג של גרביים...
אבל בגדול מאוד יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה