כללי חו"ד על לוגו

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  1. איך אתם ממליצים לי ליעל את העבודה?
  2. זהו גופן בשם:ALBERTUS MEDIUM הגופן הזה נמצא אצלי במחשב,האם משהו יודע האם הוא חינמי או האם יש אפשרות לקנות אותו??

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
חיפוש בגוגל קצר מראה שהוא חינמי
אולי שלך זה בכסף כי אולי דווקא את שלך משהו הוציא אז תעשי את את הבדיקה ככה תוכלי לראות יותר טוב

• הוסף לסימניות
יופי של לוגו, קו חדיש. אהבתי את השני...

• הוסף לסימניות
זה ממש יפה ונקי
אבל אם מותר לשאול, מה זה החברה הזאת?

• הוסף לסימניות
זהו אתר שמספק מידע איך לפתוח חשבון בנק אמריקאי גם למי שלא אזרח אמריקאי (משהו כזה...)

• הוסף לסימניות
מקסים! הייתי הולכת על האחרון

• הוסף לסימניות
האחרון
בכל השאר (במיוחד הראשון) ריבוי הצבעים משדר "מצועצע"
האחרון משדר מקצועיות

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי את האחרון
ה S נראה לי או שיהיה כולו על העיגול או בכלל לא אבל לא קצת ממנו

• הוסף לסימניות
אני אמורה לסגור את הלוגו, רציתי לשאול אתכם באיזה קובץ אני שומרת את זה ללקוח? (הוא נעשה בפריהנד)
ובאיזה גודל מביאים אותו ללקוח? (הלקוח רוצה ללכת עם הלוגו ולהדפיס אותו בכמה גדלים...)

• הוסף לסימניות
הלוגו האחרון מאוד מאוד יפה, משדר מקצועיות...

לסגור ללקוח ב-PDF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה