חו"ד על לוח גרפי.

• הוסף לסימניות
חשבתי שכבר הורידו את זה מהמדף בגלל כמויות של שטח מבוזבז.
זה שזה בלעדי לאתר ולא קיים בסניפים אומר הרבה על הביקוש לזה.

• הוסף לסימניות
זה לא אותו אחד..
אני יש לי את הלוח גראפי ששמת בקישור הראשון, אני אישית מבסוט עד השמים ממנו, היו כאלה שאמרו שזה חסרון כי אין לו כפתורי קיצור, כל מקרה מכיוון שזה הלוח הראשון שלי בחיים לא הפריע לי שאין כפתורי קיצור, כי בחיים לא היה לי לוח עם כפתורים כאלה..

את השני ששמת אני גם מכיר, הוא יותר מתקדם מהראשון מבחינה טכנולוגית, אתה לא תשים לב לזה קיצר.. אני משער לעצמי שהוא יותר יותר יקר טיפה, אז זה תלוי בך, אם אתה יכול להרשות לעצמיך תיקח את השני, אם לא אז תקח את הראשון, ולא יהיה כזה הבדל גדול תאמין לי..

• הוסף לסימניות
תודה!

את ציורך שאתה מעלה לפורום אתה יוצר בלוח שנמכר בקרביץ?

דרך אגב לפי הקטלוג זה נראה שזה אותו מחיר אם כבר כדאי לי ללכת על ההוא שבאתר של אריג'נט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;823145:
חשבתי שכבר הורידו את זה מהמדף בגלל כמויות של שטח מבוזבז.
זה שזה בלעדי לאתר ולא קיים בסניפים אומר הרבה על הביקוש לזה.

זה נראה לי בסה"כ שיתוף פעולה עם אריג'נט זה לא מוצר שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;823344:
תודה!

את ציורך שאתה מעלה לפורום אתה יוצר בלוח שנמכר בקרביץ?

דרך אגב לפי הקטלוג זה נראה שזה אותו מחיר אם כבר כדאי לי ללכת על ההוא שבאתר של אריג'נט?

אני מצייר עם הלוח גרפי שיש בקרביץ כן, אם זה אותו מחיר תיקח את ההוא שבאריג'נט כמובן..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה