כללי חו"ד על מודעה

• פותח הנושא ruti
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות...
זו מודעת רבע עמוד לעיתון פרסומות...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.5 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מושלם!

• הוסף לסימניות
זה היה JPG וזה לא הצבעים אני מעלה פה PDF

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 836.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יותר מרהיב!

• הוסף לסימניות
המשפט מצוין,
הויזואל יפיפיה..
אבל הקשר ביניהם.. לא ממש חזק בעיניי.

• הוסף לסימניות
יופי נקי ויפה :)

משו במבעו של הפרפר מפריע לי קצת, דומני כי הוא לא מספיק מביע את החן והעדנה המתבקשים. אולי אלו ה...אין לי שמץ באנטומיה המעופפת, כך שלא אדע לקרוא לאיבר בשמו המלא... ולכן אכנה זאת: זוג הרגלים הקדמיות.. אבל לא בטוח.

חוצמזה כאמור, הכל מצוין. טיפוגרפיה מושלמת. פשוט יפה.

• הוסף לסימניות
טיפה מפריע לי שהפרפר מאד חד לעומת המראה שנמצאת מילימטר ממנו (אני לא מדברת על ההשתקפות...) ואני מבינה שהוא באמת אמור להיות חד יותר רק רמת הפער כאן טיפה מפריעה לי..

• הוסף לסימניות
מקסים!

טיפוגרפיה טובה ונקיה!

• הוסף לסימניות
מפריע לי המעבר צבע במספר הטלפון. מספר טלפון צריך להיות מסודר בצבע אחיד.

חוצמזה:מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ונקיה
רק כמה דברים

הצבע מידי מונורכרומטי
הכותרת כדאי שתהיה במקום יותר דינאמי, וגם שלא יקח חלק מהזרימה הכללית
הנה דוגמא להערה

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאד. מושך להסתכל על המודעה.
תבטלי את המעבר בצבע של מס' הטל'.

• הוסף לסימניות
יפה מאד - נקי וקלאסי.
אהבתי את הצבעים (בפידיאף).

לי זה הזכיר את הלוגו של זארה (פחות או יותר, לא בדיוק אותו פונט וכו'- אבל משום מה הזכיר לי...).

• הוסף לסימניות
דווקא שילוב הצבעים שהוסיף אליהו פריד הרבה יותר יפה וכן מיקום הכיתוב למעלה..

• הוסף לסימניות
צבעים יפים.
לענ"ד אין קשר בין הויז'ואל לבין המלל.

• הוסף לסימניות
מה אעשה ועיני פחות התחברו לתיקונו של אליהו פריד, והרבה יותר למקור?
...ואנוכי מדלי העם, האוכל לחלוק על דעת ענקיו?
ומאידך, האוכל לשכנע את עיני התמות שדי להן במה שליבן נוטה, ומורדות הן בדעת גדולים? :confused:;)

• הוסף לסימניות
יפה נקי וזורם! אבל... אני הייתי נותנת יותר קשר במבט ראשון.
המראה הזאת מיצגת יותר קוסמטיקה, אולי תשימי מראת קיר מלבנית שתשקף יותר פאנות וספרות.

• הוסף לסימניות
מילא נגיד שהמראה קשורה,
אבל הפרפר הורס את זה עוד יותר,
כי הקשר בין פרפר ומראה הוא עוד יותר קלוש.

• הוסף לסימניות
תמיד לבחור: אתה אמרת אין כאן עניין של דעה אלא של עין, ואם העין שלך אומרת לך שהראשונה עדיפה אין לך אלא לסמוך עליו.

אולם מה אעשה ועיני אומרות לי אחרת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה