חו"ד על צילום בירה !! הדעה שלך חשובה לי ביותר!!

• הוסף לסימניות
אני באמצע לימודי צילום , לצורך הגשת עבודה על קומפוזיציה ועומק שדה צלמתי בירה על ערימת חציר!
התמונה לא עברה שום טיפול ושינוי בפוטושופ!
אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כיוון טוב?????
מה לשפר לצילומים הבאים?
תודה מראש

וגם מה יותר יפה שיהיה הנושא??? הבקבוק או הכוס???

קבצים מצורפים

• IMG_0782.JPG
    7.2 MB · צפיות: 404
  • IMG_0705.JPG
    7.8 MB · צפיות: 318
  • הוסף לסימניות
צבעים יפים!
התמונה השנייה יותר טובה מבחינת קומפוזיציה- בראשונה חתכת קצת את הכוס וזה מפריע, וגם חסר קצת ספייס.
ולשאלתך מה יותר יפה שיהיה הנושא: לדעתי הבקבוק. גם בגלל הצבע שלו שמנוגד לרקע, וגם כי הכוס לא מספיק יפה ופוטוגנית...

תצליחי!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי של רעיון... אהבתי וגם את הביצוע.
אני התחברתי יותר לתמונה הימנית, אם כי הכוס שם מיותרת.כמו שיוודית כתבה, וגם מבחינת קומפוזיציה.
כנראה שלקח קצת זמן בין מזיגת הבירה לצילום - והכוס לא מלאה עד הסוף, הקצף לא מושלם.
זוג הבקבוקים עם הפותחן יכול להיות מספיק.
תקפידי להמשך הצילומים שמקור האור (השמש) תהיה מאחורי הבקבוקים.
(ואם חשוב לך להכניס עוד אלמנט לתמונה, את כוס הבירה למשל, אולי תמקמי אותה מאחור נשענת על ערמת החציר. אם כי לא בטוחה מבחינת הצבעים איך זה יהיה כשהמשקה והרקע באותו הצבע... אבל תעזרי במישהו שימזוג ומיד

• הוסף לסימניות
הראשונה
שיפורים:
לתת קצת יותר ספייס (לא הרבה)
לא לחתוך את הכוס, ליישר אותה, להקפיד על קצף טוב
לפתוח בקבוק אחד ולרוקן את חציו
למקם את הפותחן במקום זניח יחד עם הפקק שהוסר מהבקבוק

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני ממש שמחה לקבל בקורות כדי לשפץ את הצילומים!
מי עוד לא ראיתי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה