חו"ד על "רהיטי נעורים" בר"ע

• הוסף לסימניות
אני לפני קנית מיטות נוער
וראיתי דיל ברהיטי נעורים
מיטת נוער מעץ מלא שתי מיטות ומגירה ב2500 גמיש
זה מיוצר על ידם כחברת "אביב".
מי ממליץ על רהיטי נעורים?
מישהו יתנסה איתם?

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם שולחן וכסאות לסלון - מאוד מרוצה ויש להם שירות מעולה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמה שנים מחזיק?
חשוב לי שזה יהיה לאורך שנים.

• הוסף לסימניות
יש ויש.....את צריכה לדעת בדיוק מה את רוצה ולהגדיר בכתב הכל.

הרהיטים שלי של החתונה מהם.
חדר שינה - כולל מיטות שידות וטואלט. ושולחן ו-8 כיסאות.
את המיטה לפני שנה החלפנו בגלל תולעי עץ. לאחר שימוש של 12 שנה. אבל קניתי מסניף נוסף שלהם ברח' השומר- רהיטי ארזים.
אני מרוצה אבל יש לי כמה השגות. אבל זה לא להודעה.
אם תרצי תפני אלי באישי.

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב- להגדיר בדיוק מה תקבלי וכמה תשלמי על כל דבר- צבע, סוג רפוד, וכדו', לא"נראה" ו"גמיש".

• הוסף לסימניות
רהיטי נעורים משווקים כמה סוגי חברות וכן מה שהם עצמם מייצרים.
חלק חברות יותר טובות וחלק פחות.
אני רכשתי שם לפני 7 שנים חדש שינה שיוצר על ידם בנגריה שלהם.
(אין לי מושג איך הם קראו לעצמם והאם זה אותו ייצור כמו היום)
החדר איכותי ובמצב מצוין.
אגב, גם המזרונים שקניתי שם מצוינים! (אך אני בטוחה שגם בזה יש חברות יותר ופחות טובות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה