חו"ד על שלבי עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;811400:
מה את מחכה שנגיד????
על מברשות, צביעת רקע, תנוחה, שער.
אני חשבתי שהחתול לא מספיק מפורט, אבל אף אחד לא כתב עליו כלום, אז כנראה אין בעיה בחתול. נעליים וחולצה- לדעתי משהו חסר בהם. אולי היה כדאי לעשות חולצה משובצת.
גם קו תוחם בחתול גס לדעתי.
נו, זה בערך מה שציפיתי לשמוע כאן...

• הוסף לסימניות
אני רואה שאת יודעת מצוין בדיוק מה את רוצה לשמוע, אז ............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;811462:
אני רואה שאת יודעת מצוין בדיוק מה את רוצה לשמוע, אז ............
...אז תוסיף בקורת משלך;)

• הוסף לסימניות
מי אני שאבקר?!
אני רק מבקר פה בפורום ונהנה מכל רגע, מהאומנות, מהיצירתיות, ומהפרגון שלכם לעבמי"ם בציור כמוני...

• הוסף לסימניות
באמת החתול נראה יותר סקיצטי ודו מימדי- לעומת האיש שהצביעה מושקעת בו מאוד.
אבל זה נראה טוב, וגם החתול נהיה סוג של "רקע".
אשמח לשמוע על המברשות, במיוחד ברקע. הן מוסיפות הרבה פלפל וענין.[ אבל בינינו, המברשות זה רק תרוץ...(_:-]

• הוסף לסימניות
תשמעי, את אומנית ממש...
אפשר לבוא ללמוד אצלך???

• הוסף לסימניות
אני כ"כ התלהבתי , אז לא יכולתי כבר לכתב מילה על החתול אבל הצדק כמובן איתך . טיפונת הפריע לי הצו מימדיות שלו ליד האיש. בכלל האיור שלו הוא החלק הפחות חזק פה ועם כל זה מיוחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;811418:
אז אולי לעשות את זה בתור שיעור הבא? כמו שהיה לפני שבועיים?
כן כן!!!

הציור מדהים לגמרי וקטונתי מלתת חוו"ד :)

• הוסף לסימניות
ציור מדהים. מקצועי ומרהיב. ממש מזכיר את ג'ורג' קרלסון. לדעתי החתול מעולה. הבעיה הקטנה היחידה היא ההתמזגות של קצה הזנב עם הרגל של הבנאדם. אם הזנב היה לפני הרגל , זה לא היה מבלבל .והיה יותר תלת מימדי.
אבל מי אני שאומר. רואים שאת ממש ממש מקצועית ובעלת ניסיון. זה באמת מדהים!!! אני שמחה שאת מעלה דברים מעוררי השראה!

• הוסף לסימניות
גאוני. הן הציור, הקומפוזיציה, הקו, הצביעה. אין מילים!

• הוסף לסימניות
על מה ביקורת בדיוק.
הציור הוא גאוני!!!
הייתי מנסה כובע אחר

• הוסף לסימניות
השחור לבן לא נראה לדעתי כי הוא מידי גדול!
השאר מה אני שהגיב:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;811520:
הבעיה הקטנה היחידה היא ההתמזגות של קצה הזנב עם הרגל של הבנאדם. אם הזנב היה לפני הרגל , זה לא היה מבלבל .והיה יותר תלת מימדי

דווקא כאן אני לא מסכימה- אם זנב של החתול היה לפני הברך- האיש היה דורך עליו. כך הם הולכים יחד- אחד על-יד השני:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;811688:
דווקא כאן אני לא מסכימה- אם זנב של החתול היה לפני הברך- האיש היה דורך עליו. כך הם הולכים יחד- אחד על-יד השני:)

אפשר גם להאריך את הזנב מאחורי הרגל שיציץ בצד השני , אבל אז אולי הוא יהיה ארוך מידי, כי ההתמזגות נורא מפריעה. ברגע הראשון חשבתי שהזנב ממש נגמר בדיוק היכן שהרגל מתחילה. רק בהתבוננות שניה ראיתי שחלק קטנטן ממנו מוסתר על ידי הרגל. אבל שטויות. תעשי כהבנתך. אם לא היית מבקשת ביקורת לא הייתי מעירה על זה. הציור יפיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;811853:
אפשר גם להאריך את הזנב מאחורי הרגל שיציץ בצד השני , אבל אז אולי הוא יהיה ארוך מידי, כי ההתמזגות נורא מפריעה. ברגע הראשון חשבתי שהזנב ממש נגמר בדיוק היכן שהרגל מתחילה. רק בהתבוננות שניה ראיתי שחלק קטנטן ממנו מוסתר על ידי הרגל. אבל שטויות. תעשי כהבנתך. אם לא היית מבקשת ביקורת לא הייתי מעירה על זה. הציור יפיפה.
מריסה, זה בסדר גמור, תודה על תגובתך:)

• הוסף לסימניות
ציור מדגדג, מזמין לזמזם ולצחוק... חסרים לי האישונים של החתול ולא מובן לי איך כח המשיכה אינו פועל על הכובע.

• הוסף לסימניות
פשוט תענוג, הציורים שלך כ"כ איכותיים ומרשימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה