כללי חו"ד על תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל צריך עוד גימור.

• הוסף לסימניות
הסגנון יפה, השוני שבסגנון עוד יותר יפה

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
משהו לא מסתדר לי ברקע הבהיר- השילוב של הפרחים עם הקווים צריך שיפוץ

• הוסף לסימניות
אהבתי!
היתי מורידה את הרבועים בחלק המרכזי זה קצת מבלבל את העין.
ואת העיטור הבורדו למעלה ולמטה היתי מקטינה

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, זה מחזיר אותנו לסגנון של הטפטים שהיום מאד באופנה.

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת למרצ הריבועים האלה שבמרכז הקווים מבלבלים את העין.
ומצטרפת לכל השאר שהסגנון יפה ומרענן

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

סוף סוף קצת גיוון...

את הכותרת "תעודת הוקרה" הייתי מקטין קצת.

• הוסף לסימניות
רעיון חזק, ביצוע מעולה.
הייתי מוסיף איזה טקסטורה בתוך המילים תעודת הוקרה,

• הוסף לסימניות
מקסים!!! אהבתי את הטקסטורה של הריבועים, לדעתי זה לא מפריע על הבורדו, זה מוסיף. לא מתנגש עם הטקסט והכל קריא וברור.

• הוסף לסימניות
אולי מיץ ענבים יעלה את זה לטובת כולנו..

• הוסף לסימניות
אולי מיץ ענבים לא רוצה שיעתיקו ממנו את הרעיון

• הוסף לסימניות
ואולי מיץ ענבים ישמח לעזור ליהודים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה