כללי חו"ד עמוד פנימי בפרוספקט ס"ת

• הוסף לסימניות
זהו דוגמא לזוג עמודים (spreads) שבתוך פרוספקט תיקים לספרי תורה ספרדים
כל העמודים באותו סגנון שבעמוד הימיני מוצג התיק על "במה" ובעמוד השמאלי
רואים בפתוח את דוגמת התיק

המסגרת תופיע בהטבעת "תלת מימד" וכן הדוגמא שלמטה

צפה בקובץ המצורף 890

קבצים מצורפים

• spred 2.jpg
    KB 272.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואו!!!
איזה יופי!
לגבי ההבלטות של המסגרות, חשבת כיצד מתגברים על כך שלא ייראו בצידו השני של הדף?

• הוסף לסימניות
העבודה מדהימה, הספר הפרוס זה הדמיה או צילום?
בכל מקרה 2 דברים שמפריעים לי,
*הצל בצד ימין ובחלק העליון של הספר הסגור
*וכן המיקום שלו על הבמה נראה קצת לא הגיוני. הבמה עגולה וגם הספר עגול. השיפוע העגול בחזית של שתיהם צריך להיות באותו זוית.

• הוסף לסימניות
מרתהרב: חשבתי גם מהצד השני לעשות מסגרות שייפלו באותו מקום ומה שבצד אחד יבלוט בצד השני יהיה שקוע, כך שהדוגמא במסגרת בצד השני תהיה הפוכה, האם הסברתי עצמי טוב? והאם זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אכן זה אפשרי, וזה כנראה הפיתרון היחיד שאפשר לעשות.
אבל... זה מצריך דיוק אבסולוטי בהדפסה ובהטבעה.
כמדומני, בפעם האחרונה שנעשה דבר כזה היה בספר הברכות של הוצאת "מתן אומנויות". הייתי מציע לך לעיין בו טרם הסגירה לדפוס, אפשר לראות שם גם טכניקה חדשה של הדפסה ע"ג הטבעה. לעניות דעתי,(באם תקציבו של הלקוח מאפשר זאת...) הפרוספקט שלך דורש סוג כזה של הדפסה.
הרעיון המרכזי הוא נתינת תחושה של הכסף עצמו על הדף.
לראות ולרוץ לקנות!

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים! היכן ניתן יהיה להשיג את הפרוספקט המהודר הלז?
יהיה הרבה מה לראות שם...

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ביופיה!!!
לעניות דעתי יש איזה בעיה ברצפת הפרקט - היא לא משתלבת טוב עם הבימה

• הוסף לסימניות
ואהוו! מדהים!

• הוסף לסימניות
אכן כמו שמרןהרב אמר אם תעשי הדפסה ע"ג הטבעת פויל כסף תקבלי תוצאה מדהימה.

• הוסף לסימניות
עבודה ממש מדהימה גם הימיני והשמאלי עוד יותר, (האם זה צילום ממשהו או עבודה בפוטו שופ)
אם זה עבודה בפוטו שופ אז אני ממש גאה בך

• הוסף לסימניות
כתב קאפירייטער: אם זה עבודה בפוטו שופ אז אני ממש גאה בך...

צר לי, (בעצם לא כ"כ צר לי) אך זה צילום במקור בפרספקטיבה (נגד השתקפות) והמון עבודה בפוטושופ של תיקון אלמנטים צבעים אור וצל וכד'

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
גם לי מפריע הצורה שבה הספר יושב על הבמה

• הוסף לסימניות
מקסים ומרשים מאוד!

יש בעי'ה בפרספקטיבה גם של הרצפה - הפרקט צריך להיות באותה פרספקטיבה כמו הבמה, אבל זה ממש תיקונים קטנים וסה"כ העבודה ממש מדהימה,מקצועית ומיוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה