כללי חו"ד | פלאייר לשבועות

• הוסף לסימניות
מדהים! אך אולי בסוף הדף יש לטשטש בין הגוון הירוק והאדום

• הוסף לסימניות
ממש מושך!!
בעמוד השני יש יותר מידי סוגי פונטים, נראה לי שכדאי להפחית ואולי גם לשנות את הכתב יד בפרוט לכתב דפוס..

• הוסף לסימניות
צל - לעדן או להוריד.
קונטור - לא חייב.
טבלאות - עדיף חד ופחות לבן.
צבעים - יותר ברורים, לעשות הפרדה בינהם, שלא יתערבו ויצרו מיקס מוזר.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, עמוד ראשון - תותח!
עמ' שני - בקטע למטה, הייתי מורידה או משנה משהו בכיתוב האחורי.. הוא מאד מפריע...
אסאך הצלוחעס!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
נראה לי שבדף הראשון כדאי לשחק עם הטיפוגרפיה. הגודל הזהה של הפונט משעמם למדי ולא מושך לקרוא.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, צבעוני ואטרקטיבי!

הקונטורים של הילד - חלקם שחורים וחלקם חומים. זה לא מתקבל טוב.

והכיפה - מדי אדומה. לדעתי, זה צורם.

• הוסף לסימניות
יפה
החלק הסוגר בתחתון לא מתקשר עם שאר הפלאייר
הכיתוב שיושב שם כרקע לא קשור - הייתי מוותר עליו

• הוסף לסימניות
היום הקו הנקי באופנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה