כללי חו"ד פרוספקט השכרת ווילה לנופש משפחתי

• הוסף לסימניות
האמת שבדברים האלה לא יצא לי להתעסק בכלל.. אשמח להערות והארות על הכל (כמובן שהעיצוב יותר רלונטי לי מהתוכן )
תודה!

קבצים מצורפים

• 2פרוספקט וילה בצפון.pdf
    3.3 MB · צפיות: 202
  • הוסף לסימניות
עיצוב קצת מיושן לטעמי...
מבין למה אתה מתכוון... איך אני לוקח את זה לסגנון יותר מעודכן? יש דוגמאות שאוכל לראות?
(חשוב גם להדגיש שזה לא אמור להיות יותר מדי חדשני ונוצץ, המקום מיועד לקבוצות גדולות והוא בהחלט במחיר נוח)

• הוסף לסימניות
קודם כל בשביל שיראה חדשני יותר שים תמונה אחת מרהיבה (שיהיה משהו עם ים בריכה מים) ופשוט תשחק עם זה.
את יכול לעשות את כל התוכן בצד אחד ותמונה בצד שני ולהפריד כביכול ביניהם עם קו אלכסוני כזה.
אני סתם מביאה לך דוגמא למשהו שהוא יותר חדשני

• הוסף לסימניות
קודם כל בשביל שיראה חדשני יותר שים תמונה אחת מרהיבה (שיהיה משהו עם ים בריכה מים) ופשוט תשחק עם זה.
את יכול לעשות את כל התוכן בצד אחד ותמונה בצד שני ולהפריד כביכול ביניהם עם קו אלכסוני כזה.
אני סתם מביאה לך דוגמא למשהו שהוא יותר חדשני
וכמובן לשנות את הפונט:)

• תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
פרוספקט.jpg תודה לכולם על הכנות וההערות הבונות, המשיכו כך!
ניסיתי בעקבות הדיבורים כיוון אחר לגמרי, אשמח שוב לחוות דעת והכוונה-

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו!
ממש טוב!!!!!!!!!!!
הפונט מתאים והמשחק עם התמונות פשוט שידרג!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
מפריע לי קצת שילובי הצבעים במודעה... שלא יהיה גם אפרסק גם בורדו וגם תכלת...
נגיד צבעי אפרסק/תפוח או גווני התכלת, משהו על אותו ספקטרום

• הוסף לסימניות
וואוו הרבה יותר טוב!
יצא מקסים!
הייתי שוקלת לשנות את גוון התכלת לתכלת שמיים. משו כזה:
Inkedתמונה 3888_LI.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי מפריע הריבועים למטה, יותר מדי קופץ בעין, כולם באותו גודל? אפשר לוותר או לרכך את ההצללה, אולי מסגרת בירוק תפוח? הפונט צריך קצת השמנה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו, איזה שדרוג!
אולי כדאי ללכת בחלק התחתון על קו נקי שלא יגנוב ת'הצגה - אולי אייקונים מתאימים עם הכיתוב מתחתיהם או שקיפות לריבועים הם מידיקופצים בעיניים

לגבי הלפרטים: זה ממש קטן ונבלע והצבע השחור לא קשור פתאום, חובה להגדיל - בסופו של דבר זה מה שאתם רוצים שיהיה הכי שמיש במודעה, לא?

ודבר נוסף - למה וילה עם 2 ו'?

• הוסף לסימניות
מהמםם.
דבר אחרון חביב- תגדיל את המילים שבריבועים ואת המילה להשכרה ותעשה להם בולד שיהיו יותר בולטים לעין.
אין לי מילים מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה