כללי חו"ד פרסומת לקיטרינג

• הוסף לסימניות
ישבתי עכשיו כמה דקות ויצאה מודעה לאויר העולם...
אשמח לחו"ד....
אסטתי.jpg

• הוסף לסימניות
מעבר צבעים מהמם.
ממש מגרה...
אסטתי במיוחד...

• הוסף לסימניות
זהו?
אין עוד תגובות?
הערות/הארות?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לכתוב אזור השירות, או שזה מפורסם רק שם וזה לא חשוב....

• הוסף לסימניות
מודעה מאד יפה! במיוחד שזה לקח לך כמה דק',
הייתי עושה אולי צבעים יותר חזקים באוכל כי זה מה שקונה את הלקוח בתחום האוכל.
וחסר אזור השירות והשגחה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מודעה מאד יפה! במיוחד שזה לקח לך כמה דק',
הייתי עושה אולי צבעים יותר חזקים באוכל כי זה מה שקונה את הלקוח בתחום האוכל.
וחסר אזור השירות והשגחה.
בהצלחה
תודה ,
באמת לא שמתי לב שזה חסר...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!
ממש אסתטי!!!!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, ומשחק תמונות מעניין
איזה כיף זה להצליח בכמה דקות של השראה לעצב משהו טוב..
אני הייתי עובדת על המשפט העליון (הפעם זה יהיה מושלם) יש שם מידי משחק עם הגדלים, וזה תחום בריבוע שלו.. הייתי טיפה משחררת שם, ומסדרת עוד קצת

• הוסף לסימניות
עיצוב מושלם.
לשנות ת׳פונטים לנשהו יותר מגרה וקליל. לא משהו דוקרני.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
לדעתי פשוט לותר על המשפט העליון לחלוטין
חוץ מזה -גדול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה