בנוגע לרגשות הכפולים- אני מודעת לעובדה, אין מה לעשות, זה מה שביקשו,נכתב ע"י דניאל נ;589466:חלקם מעולים חלקם שמות נרדפים וחלקם קשים לביטוי ולכן קשה לצייר אותם
בכל אופן יש סדרת תמונות הרגשות של חיים ולדר משהו כזה מבוסס על אותו רעיון פשוט שם כל תמונה נפרדת גדולה צבעונית ומבטאת רגש אחר
תסתכל ותוכל לקבל עוד השראה
ושוב נהדר יפה ומיוחד
אל תדאגי אם תורידי את הקובץ למחשבך תגלי איכות מזעזעת באופן מיוחד...נכתב ע"י yaeli;589487:אין לי ביקורת, רק עצה קטנה:
הפרצופים הנחמדים לא שייכים לספר מסויים או לעיתון, ועשויים להיות מסמך מבוקש, לא רק עבור ההרצאה המקורית אלא גם לכל מיני פעילויות חברתיות למיניהם.
לכן אם אין ברצונך למצוא את עבודתך מתגלגלת במרחבי הרשת ובמכונות צילום אלמוניות, נא להוסיף מהר סימן זכויות יוצרים. אני הייתי מקטינה משמעותית את איכות הקובץ שלא יהיה ניתן לשימוש.
נכתב ע"י cello;589488:אל תדאגי אם תורידי את הקובץ למחשבך תגלי איכות מזעזעת באופן מיוחד...![]()
נכתב ע"י yaeli;589487:אין לי ביקורת, רק עצה קטנה:
הפרצופים הנחמדים לא שייכים לספר מסויים או לעיתון, ועשויים להיות מסמך מבוקש, לא רק עבור ההרצאה המקורית אלא גם לכל מיני פעילויות חברתיות למיניהם.
לכן אם אין ברצונך למצוא את עבודתך מתגלגלת במרחבי הרשת ובמכונות צילום אלמוניות, נא להוסיף מהר סימן זכויות יוצרים. אני הייתי מקטינה משמעותית את איכות הקובץ שלא יהיה ניתן לשימוש.
נכתב ע"י דניאל נ;589516:כפי שכתבתי יש את אותה סדרה בתמונות גדולות וצבעוניות וממש מוצלחות של ולדר זה מגיע כערכה עם בערך 15 תמונות גדולות לתליה
קשה לי להאמין שיש מישהו גם קמצן וגם גזלן
את צודקת אבל אין לי ברירה כי זה מה שביקשונכתב ע"י *לאה;589562:האיורים מקסימים ומביעים,
הבעיה היא בהבעות דומות שבלי ההסבר הכתוב היה קשה להבחין בהבדל,
או להגדיר את הרגש.
כמו לדוגמא:
שמח-מתלהב
כועס-מתוסכל
השאלה הזו מנקרת גם בי...נכתב ע"י pr;590621:אהבתי את הרגש 'מלא גועל'.. (:
ציורים חביבים ונעימים,
כל הכבוד שהצלחת לתמרן בין רגשות דומים כל כך.
מעט הפריע לי שהילד לא במבט ישיר אלא שלושת רבעי.
רגשות, לימוד על רגשות אמור להיות יותר ישיר לטעמי,
אבל זו לא הערה על גוף הציור, אלא על הרעיון.
בהצלחה!
(אגב, באיזו הרצאה מלמדים על הרגש 'מאוהב' לצד ציור של ילד חיידר?...![]()
נאמר בהומור בלבד... )
נכתב ע"י א.ד.;591100:עם כל הכבוד לחיים ולדר הציירת היא מי אם לא תרצה פלג
לא הבנתי איך בפורום של ציירים הסכמתם שכך יכתבו.
הציורים ממש מתוקים ומביעים לחלוטין
נהניתי להסתכל ולהרגיש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים