חו"ד צילום מוצר-

• הוסף לסימניות
יאלה חכמים אתגרו.."אין חכם כבעל הניסיון"

קבצים מצורפים

• IMG_8534.jpg
    2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה ומושכת,
אבל לא כל כך ברור מה המוצר?

• הוסף לסימניות
התאורה והזוית מדי גבוהיים
זה יוצר אי בהירות במוצר

על איזה רקע מאוד מוצלח?

• הוסף לסימניות
לי זה נראה בושם
צריך נקות את הנקודות המיותרות,
וההשתקפות תהיה יותר מעניינת כשתעלם. אולי.
רואים את המטריה משתקפת.מיותר.
אהבתי את האלגנטי הזה זה משדר יוקרה.כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה נראה בושם,
רק לא ברור אם רוצים למכור אותו, או את הדבר שעליו הוא עומד.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בצילום , אבל זה מאד ברור שזה בושם ואותו רוצים למכור!! עבודה יפה

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי משפט "השתקפות היא לא מוצר..."

אבל אני שולאת..... זה לא עיניין של טעם אישי??? הרעיון היה ליקר ולהקפיץ את הבוסם
נראה לכם שהחיתוך תורם?

קבצים מצורפים

• IMG_853400.jpg
    1.3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אופריה של קלווין קליין, בושם טוב בצילום יפה :)
ולהערות : קודם כל צילום של כלי כסף או חפצים מבריקים הוא מורכב מאוד בגלל ההישתקפויות של האור והיעלמות של הפרטים, ופה זה בולט מאוד, כל החלק הקידמי וראש המכסה מחזירים אור/שרוף, הפתרון לזה, תאורה הרבה יותר מחושבת והיעזרות ב"רפלקטורים" שחורים להסתרה של האור, או התזה של ספריי שמיועד להעלים בוהק מכלי כסף.
זווית צילום יותר נמוכה תועיל, ככה גם ההישתקפות תיהיה מצומצמת יותר, וגם הראש יתפוס פחות נפח
רקע יפה רק צריך ניקוי, זה הבעיה בשחור כל פירור נראה.
בכלל תאורה יותר דרמטית תוסיף ...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את התמונה.
בדרך כלל מצלמים בשמים ממול - במיוחד כשרוצים להראות את העיצוב שלו.
אם זה לא צילום מוצר אלא יותר צילום אווירתי של הבושם אז זו זווית נהדרת ומלאת עניין.
היה צריך למקם שיהיה חלל מלמעלה ומלמטה שווה. לרטש כמובן את הפרורים הלבנים.
לנסות ליצור רקע שחור לגמרי. או לתקן את זה במחשב.
הייתי מנסה לסובב את הפקק פעם אחת בכוון השעות ואז טיפה שמאלה עם הזווית. כך האותיות יראו יותר ברורות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;893989:
אופריה של קלווין קליין, בושם טוב בצילום יפה :)
ולהערות : קודם כל צילום של כלי כסף או חפצים מבריקים הוא מורכב מאוד בגלל ההישתקפויות של האור והיעלמות של הפרטים, ופה זה בולט מאוד, כל החלק הקידמי וראש המכסה מחזירים אור/שרוף, הפתרון לזה, תאורה הרבה יותר מחושבת והיעזרות ב"רפלקטורים" שחורים להסתרה של האור, או התזה של ספריי שמיועד להעלים בוהק מכלי כסף.
זווית צילום יותר נמוכה תועיל, ככה גם ההישתקפות תיהיה מצומצמת יותר, וגם הראש יתפוס פחות נפח
רקע יפה רק צריך ניקוי, זה הבעיה בשחור כל פירור נראה.
בכלל תאורה יותר דרמטית תוסיף ...
בהצלחה

דוד מזה ספרי להורדת בוהק איפה רכשת דבר כזה?:):)

• הוסף לסימניות
למה חתכת? חבל. האוריגינל היה יותר יפה, הוא שידר רושם יותר אקסקלוסיבי, זה מה שניסית לשדר, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;894185:
למה חתכת? חבל. האוריגינל היה יותר יפה, הוא שידר רושם יותר אקסקלוסיבי, זה מה שניסית לשדר, לא?
למה חתכת? חבל. לא חבל זה לא בפח...;)
חתכתי בשביל נחליאלי...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה