כללי חו"ד רקע

• הוסף לסימניות
זהו עמוד פנימי של מגילת אסתר, בתוכו כמובן יבוא הטקסט. בבקשה עזרתכם, מה ניתן לשפר כאן. המגילה היא לציבור עממי או איך שתרצו לקרוא לו שזהו הסגנון האהוב עליו.
דרך אגב הרקע וגם האריות נלקחו מפרוג, ועברו שיפוץ קטן, וזו הזדמנות לומר תודה לכל החברים שעוזרים ושולחים לשימוש הרבים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 886.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה ומתאים לסגנון של מגילת אסתר.
אהבתי!

• הוסף לסימניות
ממש יפה
האריות נראה לי מידי...
(כמו מה שיש על הרכבים האדומים)

• הוסף לסימניות
יפה מאד, רק איפה חשבת לשים את מספר העמוד?

• הוסף לסימניות
מס' העמוד

דובר צדק. באמת בעניין מספר העמוד רציתי לשאול, היות וזו חוברת של 32 עמודים בלבד, ומכילה רק את מגילת אסתר בלי תוספות. האם מס' העמוד חיוני. האם אתם מכירים חוברות מעין זה שאין בהם מספרי עמודים?
בעניין האריות לא הבנתי מה בדיוק לא טוב.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שצריך מס' עמוד, מכיוון שכמו שאמרת, שאין חוץ ממגילת אסתר שום דבר נוסף.

• הוסף לסימניות
אין צורך במספר עמוד.

את האריות למטה הייתי מוחק. 2 בעמוד אחד זה מספיק, ובפרט שזה חוזר על עצמו.
את הכתר כדאי להשאיר בעמוד שער. אך תוכל לשדרג את המגילה אם בכל עמוד תשים אלמנט פורימי אחר באותו מקום של הכתר.

רונן !
אם כך נראה עמוד פנימי, מחכה לך עבודה קשה לכריכה...

מדהים ויפה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאד יפה
אבל מפריע שהאריות נמצאים על העיטור
לא נראה מקצועי הקטע הזה
חוץ מזה הכל יפה מאד

• הוסף לסימניות
מקסים ומאוד מתאים למטרה היתי מוותרת על האריות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! תעלה גם את הכריכה.

אולי במקום אריות להשתמש בפרחים כלשהם?
בחלק התחתון יש תזוזה במיקום האובייקטים.

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את האריות. (אולי לטובת איבזר פורימי. צריך לראות איך זה משתלב).

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך נגד האריות, אולי הייתי מקטינה אותם למטה מעט כדי שלא יתחרו בגודל עם האריות למעלה..
ובאמת במקום הכתר הייתי שמה משהו יותר פורימי

• הוסף לסימניות
לי נראה שיותר מתאים שהכתר יהיה בראש (העמוד) ואולי משני צידיו עניבות כשעל אחת הכיתוב "מגילת" ועל השנייה הכיתוב "אסתר"...
לדעתי עימוד זה דבר נחוץ בכל חוברת שמכילה מעל 6 עמודים ולכן אתה יכול לעשות צורה יפה למטה ובתוכה המספר ומהצדדים את האריות או עיטור אחר.

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומתאים לנושא,
גם אני חושב שצריך "לארגן" מקום לאריות כדי שלא יונחו על המסגרת בצורה כזו

• הוסף לסימניות
יפה
יש צורך לוותר על זוג אחד של אריות - הייתי מוותר על העליון
האריות למעלה לא מיושרים לאותו קו - השמאלי מעט למטה מהימני

האריחים של המסגרת שנמצאים מתחת לאריות נהרסים מההילה ומנוכחותם שם - פוגע בעבודה וחבל

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומתאים מאוד למגילה...
ואני לא חושבת שצריך מס' עמודים

• הוסף לסימניות
עמוד פנימי משופר

תודה לכל היועצים והיועצות. לקח לי הרבה זמן לעצב מחדש. אני בטוח שאתם הייתם עושים זאת יותר מהר ממני, [ובטח גם יותר טוב] היות ואני עדיין לא בקי ברזי התוכנות של הגרפיקה. ובכן רציתי שוב לדעת מה דעתכם על השינויים. אני יודע שהצבעים עדיין לא ברמה מספקת, אבל כבר אין לי זמן לעבוד על זה, כי זה חייב להישלח. האם להשאיר זאת כך, או לחזור לקודם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 493.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הקודם! הרבה יותר מוצלח.
העמודים פה נראים לא מספיק ברמה ביחס לשאר העבודה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לוותר על מספר העמוד? זה חשוב הרבה יותר מהכתר. תעשה כמו שכתב עדן צורה נחמדה ובתוכה מספר העמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה