כללי חו"ד שלט בר מצוה בלעלוב

• הוסף לסימניות
הלוגו של השמחה - עיצוב של אבי&אשר
המסביב שלי.
השלט כבר מודפס. 6X1.5 מ'

ועוד שלט ליריד מזון של "שטיסל"
זה עוד לא מודפס... מה אומרים?

קבצים מצורפים

• SAMPLE 1.jpg
    KB 653.5 · צפיות: 22
  • BANNER copy.jpg
    KB 571.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!

• הוסף לסימניות
הראשון ממש מיוחד עדין שילוב צבעים בטוב טעם, השני יפה מאוד הצבע השחור הימני קצת צורם. אהבתי את הרעיון של הלהבה בלוגו, כל השאר מקסים!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!

אגב, הם לא כותבים שטייסל אם שתי י'

• הוסף לסימניות
הראשון מתוק מדבש, אם כי העציץ בין העמודים כדאי אולי להגדיל קצת, כיון שהתפילין ביחס אליו ענקיים. חוץ מזה עבודה שכיף להסתכל עליו.

השלט השני, חמוד ונוצץ. מאיר עינים.

• הוסף לסימניות
הראשון מתוק מדבש, אם כי העציץ בין העמודים כדאי אולי להגדיל קצת, כיון שהתפילין ביחס אליו ענקיים. חוץ מזה עבודה שכיף להסתכל עליו.

השלט השני, חמוד ונוצץ. מאיר עינים.

• הוסף לסימניות
מיוחד.
האם לא חסר קצת עומק?

• הוסף לסימניות
בהסתכלות לעומק - בתלת מימד של (פנים) השערים אין טשטוש בין החלק הישר לכימור המתעגל ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;295442:
בהסתכלות לעומק - בתלת מימד של (פנים) השערים אין טשטוש בין החלק הישר לכימור המתעגל ?
אם יורשה לי, ניתן להבחין בהצללה של השערים מה שכן נותן תחושת עומק, אני עדיין מתפעלת מהעיצוב...

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
ב 10 דקות האחרונות אני יושב ומתפעל מכל פינה בעבודה המדהימה שלך! (באנר בר מצוה)

מדהים!!! בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה

משהו קטנטן
את המשפט למעלה - שימחו בה' וגילו צדיקים - הייתי מקרב לכיוון הכתר, בשני הצדדים,
כדי לתת רווח מהעיטור בצידו ומהכיתוב סימן טוב ומזל טוב

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי - יש בעיה בחיבור! (ראה תמונה)

ושוב - השלט מדהים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 100.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כבר חזון ראה את מה שראיתי ורציתי להעיר חוץ מזה הכל פגז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;295594:
לעניות דעתי - יש בעיה בחיבור! (ראה תמונה)

ושוב - השלט מדהים.

אסטתית זה אכן מציק בעין אבל כך התלת מימד של אילוסטרטור מחשבן את השבירה של האור והצל... לא היה לי מספיק זמן לפתור את זה.. כרגיל הכל בלחץ של זמן (קיבלתי לבנות את השלט ביום חמישי כשהיה מוכן ומודפס ביום ראשון בבוקר

• הוסף לסימניות
כרגיל העבודות שלך מדהימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה