כללי חו"ד שלכם חשובה למודעת פרסום

• הוסף לסימניות
חזרתי עם מודעת פרסום לאדריכלית
הלוגו הנבחר (מופיע במודעה;))

ועכשיו לגבי המודעה:
א. חשובה לי דעתכם! הערות יתקבלו בברכה
ב. איזו עדיפה (מבחינת התמונה)
ג. חשבתי להוסיף לשורות הפירוט איקונים לכל אחד (אבל לא ממש הצלחתי לבחור מה הכי מתאים)
אשמח להמלצות

*אין מסגרת אפורה במודעה

תודה לכולם

upload_2018-9-14_12-3-38.png
upload_2018-9-14_12-4-11.png

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה,
אבל יש שם קצת בלאגן בעיניים,
לא הייתי שמה את הלוגו על התמונה... זה לא מוסיף לדעתי..
כמו"כ הייתי מסדרת את הטיפוגרפיה למטה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמו"כ הייתי מסדרת את הטיפוגרפיה למטה
כן אני גם חושבת שיהיה מגרה לקרוא אולי תעשי משחק עם משקלים.(מיקום לאמצע)
אולי אפשר את הלוגו למעלה מעל התמונה לא לעשות עם אופסיטי אלא לעשות אותו כמו שהוא שיכסה את התמונה ? (עניין של ניסוי ותהיה )
בגדול מאד יפה הצבעים מדהימים !

• הוסף לסימניות
תאמת לא יודעת מה יותר אהבתי. הראשון יותר מיוחד ו'יוקרתי' בשני אהבתי יותר את הצבעים החמים (חום...) אבל הראשון אולי כן יותר מסודר
לגבי הלוגו
לא הייתי שמה את הלוגו על התמונה... זה לא מוסיף לדעתי..
אולי תעשי רק את המסגרת של הלוגו כלומר תורידי את מה שעל התמונה (הA וכו')
בטקסט מפריע לי שצד שמאל ריק מידי. תנסי למלא את האזור יותר, אולי תוזיזי קצת יותר שמאלה את מה שכתוב, תעשי רווחים קצת יותר גדולים וכן אולי אייקונים, ועוד אופציות
לגבי הפס האפור למעלה ימינה אותו את שמה? כי אם כן שימי גם בשמאל.
איפ שכתוב אביטל ומס' פלא' אולי תוסיפי איזה סימן כמו l

וממש אהבתי את המודעה!

• הוסף לסימניות
הראשון נראה לי יותר נקי בעיניים.
בקשר ללוגו שעל התמונה - אולי באמת תהפכי אותו לקווי מתאר דקים יותר?
וכמו שכבר אמרו - כדאי לעבוד עוד קצת על הטיפוגרפיה למטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה