כללי חו"ד | שער קונטרס

• הוסף לסימניות
מה דעתכם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 669.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה! לא יודע אם רק אצלי על המסך צבע הרקע ירוק, המילים באדום והעמודים בכתום בהיר, אבל אם כבר, אני הייתי משנה את הצבע של המילים לזהב-ירקרק או חום כהה יותר, שיתאים לרקע, ומכהה קצת את הצבע של העמודים (וגם מבהיר את הרקע) ומשהו עם התנוחה של העמודים לגמרא של הרקע נראה לי ...אמ...אולי כדאי לשחק עם זה קצת?! וסך הכול, עבודה יפה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, אבל לקונטרס? צריכים הרבה חוצפה ואולי גם קצת אומץ בשביל זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י med+;85904:
יפה! לא יודע אם רק אצלי על המסך צבע הרקע ירוק, המילים באדום והעמודים בכתום בהיר, אבל אם כבר, אני הייתי משנה את הצבע של המילים לזהב-ירקרק או חום כהה יותר, שיתאים לרקע, ומכהה קצת את הצבע של העמודים (וגם מבהיר את הרקע) ומשהו עם התנוחה של העמודים לגמרא של הרקע נראה לי ...אמ...אולי כדאי לשחק עם זה קצת?! וסך הכול, עבודה יפה...

אני לא יודע אבל כל עבודה שאני מעלה נראה בפורום הרבה יותר כהה מאצלי על המסך בפטושופ, דהיינו גם אני רואה את זה הרבה יותר כהה.
אולי מישהו באמת יוכל לעזור לי בזה???

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
אבל לא אהבתי את הרקע הירוק, אולי כי סתם יש לי סלידה מרקע ירוק או שזה בגלל שהרקע קהה בכל אופן לדעתי לשנות

• הוסף לסימניות
להחליף את הירוק והאדום לצבעים סולידיים יותר. סה"כ יפה מאד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
אך כדאי לשלב בין צבעים משלימים.
צבע העמודים יחד עם הרקע הירוק אינם משלימים וזה קצת צורם לעין
צבעים משלימים לדוגמ': אדום וירוק, כחול וצהוב. וכו'

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה ומעניין. הייתי מבהירה קצת את הרקע ומשנה את גוון העמודים והשער לגווני חום-אדום כהה. לדעתי אם תוריד את ההצללה של העמודים זה יתן תחושה של עומק וזה יוסיף. חוץ מזה מקורי ומאד יפה!

• הוסף לסימניות
עיצוב ובניה יפים ומיוחדים ,אך הצבעים זקוקים לשינוי מהותי,
עוד קצת השקעה בצע וזה יראה מליון דולר
את העמודים תצבע בגוון הזהוב, את הרקע של הספר יותר לגוון הקרם
ואת הכיתוב באדום לחום כהה
כמו"כ חבל שלא רואים מספיק טוב את הספרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה