חו"ד-תוצאות ששווה.........

• הוסף לסימניות
מתוקים!
מה שהכי בולט בתמונה זה שהם כ"כ מטופחים נקיים ומסופרים למשעי - נהדר!!

צילום יפה חינני וטבעי.
בעיצוב הייתי מתמקדת על עמוד עם אופניים (תמונה מרכזית וזה...;))
ועמוד בלי (שהם עומדים)

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר והעיצוב מהמם..

• הוסף לסימניות
רותי תודה,ואת צודקת לגבי העיצוב,אבל לא רציתי שיהיה כל התמונות של האופניים בדף
אחד...
סתם ככה זה לא הילדים שלי אלא של אחותי(התאומה,דומים לילדים שלי נכון?:p:p:p)

• הוסף לסימניות
מצוין.

הערה קלה- בימנית שבאחרונה היה יותר יפה שיפנה הילד את הרגל השמאלית לא לכיוון הפרחים אלא שמאלה. נראה קצת תקוע. שישדר יותר קלילות והשתלבות עם הרחוב.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

גם התמונות וגם העיצוב.

כדאי לחמם, ולהוסיף רוויה. זה יתן עוד חיות לתמונות

• הוסף לסימניות
לחמם עוד?כמה שאני מחממת לא מספיק:confused:
אני כל פעם מתלבטת האם זה מספיק או שאפשר עוד,אם זה מידי צהוב או שזה כן טוב?

• הוסף לסימניות
לאה, תמונות חלומיות

• הוסף לסימניות
לאהי
מתוק ביותר!
איך התלבטתי אם הם שלך או לא...
זה נראה כמעט אבל לא בדיוק
בקשר לעיצוב אני חושבת לערבב משני הדפים כלומר להעמיד שהם עומדים אחד עם הראש כלפי השני לראות איך זה מתקבל
וכן נסי להשתמש ברקע חלק (לא לקחת רקע מתמונה)

• הוסף לסימניות
לאה, תמונות חלומיות , אהבתי מאוד .

ובאמת דומים לשלך...

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות והעיצוב העדכני מעולה
הפריע לי מאד שברקע יש זוג, הייתי מעיפה אותם במיוחד שזה מאחורה

• הוסף לסימניות
דווקא יש לי עוד תמונות בלי הזוג אבל זה היה נראה לי קצת יותר מעניין.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה