- הוסף לסימניות
אם 'את' בוחרת בראשון, עדיף שתביאי מה פחות מלוטש את השאר...אבל בכל מקרה ללקוחה אני צריכה להגיש 3 סקיצות לבחירתה, מה הייתם ממליצים לשנות בשאר הסקיצות לשם כך?
אם 'את' בוחרת בראשון, עדיף שתביאי מה פחות מלוטש את השאר...אבל בכל מקרה ללקוחה אני צריכה להגיש 3 סקיצות לבחירתה, מה הייתם ממליצים לשנות בשאר הסקיצות לשם כך?
אה, ככה??אם 'את' בוחרת בראשון, עדיף שתביאי מה פחות מלוטש את השאר...![]()
זאת היתה הבעיה, נראה לי שהסלוגן הקטן יחסית לא עומד בפני עצמו, אולי אשנה את זה כמו בראשון...לטעמי, הייתי מורידה בלוגו השני את הקוים ליד הסלוגן.
חוץ מזה הכל מושלם!! מוכשרת... אני אוהבת את העבודות שלך.
זה היה ב'מרכאות' וודאי שצריך מושלם, רק שלא צריך להתעכב על הפיפס כמו צבעוניות וכדו'.חיים בניסטי אמר לי שצריך להגיש 3 סקיצות מושלמות שכל אחד מהם יכול לעמוד בפני עצמו.
אם יש לך אפשרות להעלות את הלוגו או תמונה שלו, אשמחהלוגו השלישי מזכיר מאד לוגו שאני מכירה של פאנית.
אין לי, חבל. אבל זה משהו שראיתי בכרטיס ביקור מגנטי בעבר ושם הפאנית עליזה. ( או שזה היה מאפרת, לא זוכרת.)אם יש לך אפשרות להעלות את הלוגו או תמונה שלו, אשמח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים