כללי חו"ד

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 681 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חמוווד,
אבל למה זה מיועד?

• הוסף לסימניות
מאוד נחמד.
אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
כניראה בירכון של ברכת הלבנה

• הוסף לסימניות
חביב מאוד, רעיון מקסים!
כדאי לשנות פונט לפונט יותר עדכני וכמו כן לעשות משהו עם הירח שיראה יותר ירחי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;223788:
חביב מאוד, רעיון מקסים!
כדאי לשנות פונט לפונט יותר עדכני וכמו כן לעשות משהו עם הירח שיראה יותר ירחי.

בהצלחה!

מצטרף: פונט נדוש וילדותי...
סתם שתדע אומרים שכוכב מחומש זה מגיע ממקומות לא טובים...

• הוסף לסימניות
טעות גמורה!
ההארה של הלבנה מגיע מהצד החיצוני ולא מהצד הפנימי
הירח הוא לא פנס רחוב

• הוסף לסימניות
הסגנון הוא ילדותי משהו
הציור של הירח הכוכבים

אם זה לא לילדים חפש ירח אכותי ומכובד יותר
וותר על ההילה שיוצאת ממנו
צור כוכבים שלא ייראו כמברשת ופזר אותם בצורה יותר טובה, מיקרית ולא מסודרת

• הוסף לסימניות
נחמד.
א. הייתי ממליץ כמובן להחליף פונט לאחד מהפונטים ה'קדושים' של פונטביט (ליוורנה, ספרדי, וכו'...)
ב. להכהות יותר את הרקע, שבמקומות הכהים יהיה יותר שחור.
ג. מוזר שרק הכוכב הראשון צהוב, לדעתי פשוט תעשה כמה, ואז עם מסיכה ומעבר צבע תחליף את הצבע בהדרגה לשחור.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חביב ,למה המטרה?
ההילה סביב הירח והכוכבים מלאכותית מידי
תחליף את הפונט למשהו יותר עדכני
הירח דורש שפוץ ופיזור הככוכבים על הדף רצוי שתהיה תנועה יותר

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להישמע קיצונית

כי אני באמת לא, אבל יש בעיה עם כאלה כוכבים וירח, במיוחד אם מדובר במשהו שמשמש לברכה.
אני זוכרת שלמדתי בשנה א' קורס הלכה בגרפיקה, וממש למדנו מהלכות עבודה זרה איך ירח, כוכבים ושמש הם פשוט בעייתיים... אני חושבת שרק המהר"ם מרוטנברג מתיר אותם, והייתי סומכת על דעת יחיד רק אם מדובר בלקוח שלא מבין מה אני רוצה. אבל אם הלקוח שלך הוא דתי (מה שנראה הכרחי אם הוא מזמין ברכת לבנה...) אז אין סיבה להקל.

לכן, אם אני הייתי צריכה לעשות את העיצוב, הייתי מתחילה בכלל ממקום של מופשט ואווירה של לילה וקדושה, עם גווני כחול עמוק ואור מעורפל. משהו של חווית הברכה, ופחות הירח עצמו.

בהצלחה!
שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתחפש תמונה אורגינלית של ירח וכוכבים, ועליה תבנה את העיצוב, ואז תהיה פחות בעיה ואלי אפי' יותר יפה - אני בטוח שמישהו כאן יוכל לעזור לך בעניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה