כללי חו"ד

• הוסף לסימניות
:) וואהו יפה מאוד, סוף סוף אנחנו זוכים לראות דברים ממך!
צבעים יפים ותואמים, המסגרות והרעיון, והשילוב ממש חזק
מחכים עוד לראות מיצירותיך המדהימות
חזק ואמץ!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה. בעיקר אהבתי את העתיק - - -

רק, הטור שעשה ולא הטור שעשתה.

• הוסף לסימניות
מאוד אוהב את המסגרות שעשית זה ממש אותם המסגרות של השו"ע, איזה ביצועים, איזה רעיונות נפלאים, מחכים לראות עוד מעבודתיך,

• הוסף לסימניות
באמת כבר הרבה זמן שלא ראינו עבודות חסידיות...
מאוד יפה, הרקע, השילובים, העימוד,
קצת מפריע לי העיטור מתחת לסטים הנוספים, אולי משהו קצת יותר מאורר?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומרשימה!
אני הייתי מקטין את גודל האותיות של: בעריכת הרה"ג וכו'

• הוסף לסימניות
כל הקטע בצד של השיר המעלות מפריע ליופי של המודעה.
זה לא אותם צבעים, והצל פנימי מרגיז קצת, עם שיפוץ של כמה דקות אתה יכול להגיע לתוצאה מושלמת.

• הוסף לסימניות
בהיר, יוקרתי ונוח לעין, אך אני נוטה להסכים עם גרפוטו בקשר לעיטור.

• הוסף לסימניות
בקשת הלקוח היה להכניס את הספרים בתוך העיטור שכדי שכל מי שיראה את העיטור שידע מיד שזה מהטור שירת דבורה

• הוסף לסימניות
רק לאחר שכתבת הבחנתי שזה בעצם מהלוגו שלהם, הבנתי, אבל בכל אופן אולי רק כקווי מתאר ללא המילוי??? בסך הכל יפה מאוד מאוד, ומצטרפת להערות של ונתנו (אגב, מתי אתה תעלה עבודות 'מודרניות'...)

• הוסף לסימניות
מעוצב להגובה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 867.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, צבעים מתאימים אבל קצת כהה (חשוך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה