• הוסף לסימניות
זה הפרויקט הראשון שלי באפטר, ואני עדיין לא מרוצה ממנו סופית, רציתי לקבל חו"ד וכן רעיונות איך אפשר לשפר שיראה טוב יותר.

קבצים מצורפים

• ניצני טל.wmv
    KB 460.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מאוד אהבתי,
זה לא נראה שזה אך ורק הפרויקט הראשון,
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
זה יפה ומעניין,
הייתי ממליצה להחליף את צבעי הטקסט 'ניצני טל' בסוף.
הורוד והצהוב אינם משדרים יוקרה... אולי כדאי ללכת על צבעי זהב וכד'.

• הוסף לסימניות
תנסה לטשטש את האפקט מאחורה של הפסי נקודות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה לעבודה ראשונה!
אני לא מבינה גדולה באפטר אבל אני אגיד מה נראה לי.
השוט הראשון של השחור לבן, היה נראה מאוד מעניין, עיצוב חדשני ויפה אבל הוא בכלל לא קשור למה שבא אחר כך. זה שתי סגנונות שונים שדווקא אהבתי את השוט הראשון יותר והתאכזבתי שזה לא המשיך.

הנקודות זזות מהר מדי לטעמי ונותנים הרגשה של לחץ.

• הוסף לסימניות
מקסים, כמו שאמרה צלמת וידאו, כדאי מאוד לא לערבב בין הסגנונות, כי כל חלק שעשית הוא מקסים ויפה לכשעצמו, אך השילוב של כולם ביחד יוצר מעט בלגן בעיניים. כדאי ללכת על סגנון אחד וכך להמשיך את כל הסרט. בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אם זה הפרוייקט הראשון שלך , יש לך עתיד. יפה מאוד.

אני מבין שהפרויקט מבוסס בחלקו על המדריך של ערן נוצצים

גם כמשתמשים במדריכים (זה לגיטימי כשאת בתחילת דרכך) צריך לבחון מה מתאים מבחינת העיצוב והרעיון והאם הוא מתאים או לא.
במקרה הזה אני חושב כמו שאמרו קודמי, יש יותר מדי סגגנונות. צריך לבחור קו עיצוב וללכת על הקו הזה.

עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות, הם עזרו לי מאד.
הנה הגרסה המתוקנת...

קבצים מצורפים

• סגנון1.wmv
    KB 423.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
שלוש הערות ממי שלא מבין באפטר..

1. האסוסיאציה הראשונה שעולה היא שיבולים.. אם זו היתה הכוונה מה טוב, אם לא ...
2. הסמל שנפרד ויוצא ימינה מסתובב לו בפתאומיות מהירה, או שיהיה סיבוב איטי יותר (מעט, לא איטי ממש) או שלא יסתובב בכלל, כרגע זה נראה כמו דרופ.
3. כדאי למהר יותר את יצירת המילים 'ניצני טל', הם נוצרים לאט מידי וזה מאבד את העניין אחרי שלוש אותיות. (למהר את הקצב הכללי, לא בהכרח את מהירות הסיבוב של כל אות)

זו דעתי בלבד כמובן.

אה, לא התחברתי לכוכבים המשתוללים ברקע, זה נראה קצת 'פאוור פוינט'.. העיקרון נכון אבל כדאי לחשוב על יישום שונה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הכוכבים הקודמים היו יותר מתאימים. או את אלה שהחלפת קצת יותר מפוזרים בעדינות, אולי תוסיף תנועה של התרחקות בסוף

• הוסף לסימניות
שינית ובגדול! הזרימה הרבה יותר נראית טוב לעין!
כדאי לתקן כשהבניין נהיה ללוגו (העיגול בפוקוס משתנה ללוגו) שיהיה יותר מהר. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה