דרוש מתכון חזה עוף בתיבול פילדלפיה

• הוסף לסימניות
אשמח למתכון מדויק וטעים
וכן מתכונים נוספים (לא דווקא בשריים) עם תבלין פילדלפיה.
תודה רבה!
פעם ראשונה שאני מנסה את התבלין הזה, האם שמים מעט או רגיל כמו פפריקה וכו'?

• הוסף לסימניות
נכון. לדגים ברוטב אדום הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
היתה ניקית בשם ממלמלת שלימדה אותי מתכון אלוף - עוף בתיבול של פילדלפיה וסוכר חום בכמויות שוות ( נדיבות), אני מערבבת את הנ"ל במעט שמן ומים ומושחת את כרעי העוף ומשגרת לצליה (בתנור).
זה אחד המתכונים הכי טעימים בעולם.

• הוסף לסימניות
היתה ניקית בשם ממלמלת שלימדה אותי מתכון אלוף - עוף בתיבול של פילדלפיה וסוכר חום בכמויות שוות ( נדיבות), אני מערבבת את הנ"ל במעט שמן ומים ומושחת את כרעי העוף ומשגרת לצליה (בתנור).
זה אחד המתכונים הכי טעימים בעולם.
נשמע מעולה
כמה את שמה נניח ל2 רבעי עוף?
ומה עם שמן? מים? כאלו דברים? אופה מכוסה? פתוח?

• הוסף לסימניות
לשני רבעים בערך כף תיבול ושמן ומים רק עד קבלת מרקם משחתי כדי שהעוף יוכל להימשח בתערובת.
מניחה את העוף על רצועות בצלים עם שמן ומלח ומשגרת לתנור מכוסה -בהתחלה על חום בינוני ואחר כך מסירה כיסוי, מרטיבה את העוף בנוזלי הצלייה ומעביר לתוכנית גריל עד שמושחם במידה הרצויה.

• הוסף לסימניות
לשני רבעים בערך כף תיבול ושמן ומים רק עד קבלת מרקם משחתי כדי שהעוף יוכל להימשח בתערובת.
מניחה את העוף על רצועות בצלים עם שמן ומלח ומשגרת לתנור מכוסה -בהתחלה על חום בינוני ואחר כך מסירה כיסוי, מרטיבה את העוף בנוזלי הצלייה ומעביר לתוכנית גריל עד שמושחם במידה הרצויה.
כף תבלין וכף סוכר חום?
או חצי כף מכל דבר?

• הוסף לסימניות
פילדלפיה היא תערובת של תבלינים.
לכן יש הבדל בין חנות לחנות בטעם של התבלין וברמת החריפות שלו בגלל היחס של המרכיבים.
גם באותה חנות לא תמיד זה אותו טעם בדיוק.
אישית, ללא אחוזי רווח , אני אוהבת את של חנות "תוצרת הארץ"

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם את מוסיפה תפודים עליך להגדיל את כמות התיבול. לא חושבת שממש את צריכה לתבל גם אותם, פרט למלח - הם יספגו מהמיצים המופרשים מהעוף והטעם יספג בהם.
אם תוסיפי מעט מים בתחתית התבנית זה יצא עם רוטב, אם לא - יותר צלוי. במקרה של הוספת תפודים אכן מומלץ להוסיף נוזלים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם את מוסיפה תפודים עליך להגדיל את כמות התיבול. לא חושבת שממש את צריכה לתבל גם אותם, פרט למלח - הם יספגו מהמיצים המופרשים מהעוף והטעם יספג בהם.
אם תוסיפי מעט מים בתחתית התבנית זה יצא עם רוטב, אם לא - יותר צלוי. במקרה של הוספת תפודים אכן מומלץ להוסיף נוזלים.
הכנתי חזות עוף עם התיבול הזה.
יצא ליגה!!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה