דרוש מתכון חזה עוף מעניין ועסיסי ללא תנור - יש?

• הוסף לסימניות
טעים טעים טעים!
מטגנים בצל שתיים שלוש דקות,(לממהרים אפשר לוותר על שלב זה)
שמים מעל פרוסות של חזה עוף
שופכים חצי כוס סוכר חום, חצי כוס קטשופ וחצי כוס רוטב סויה, רבע כוס מים.
אפשר לוסיף גם 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, לא חובה.
וזהו.
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
כל מי שטעם ביקש מתכון.אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד.
הכי טעים עם אורז לבן אבל טעים מאוד גם עם פירה או בתוך פיתה/לחמניה.
בתאבון!
סליחה...
התכוונתי לצטט
יצא מעולה, קל וטעים מאד!!! תודהההה

• הוסף לסימניות
אני משערת של-10 מנות יפות
איך את חותכת את החזות?
חתכתי לחתיכות קטנות ופתאום אני חושבת שבכלל התכוונת לפרוסות בגודל של שניצל, הבנתי נכון?
ואם יש לי מגש של חזה עוף (קילו וחצי בערך).
אני צריכה להכפיל את הכמות של הרוטב?
אשמח למשוב מהיר אם אפשר...
ולעוד מתכונים טובים, ישמח אותי מאוד :)

• הוסף לסימניות
איך את חותכת את החזות?
חתכתי לחתיכות קטנות ופתאום אני חושבת שבכלל התכוונת לפרוסות בגודל של שניצל, הבנתי נכון?
ואם יש לי מגש של חזה עוף (קילו וחצי בערך).
אני צריכה להכפיל את הכמות של הרוטב?
אשמח למשוב מהיר אם אפשר...
ולעוד מתכונים טובים, ישמח אותי מאוד :)
אני עשיתי את זה עם מגש של חזה עוף חתוך לרצועות ויצא מעולה

• הוסף לסימניות
המתכון הכי פשוט שיש שכולם הכי אוהבים:
מטגנים בצל עם פרוסות דקות של פלפלים
שמים מעל פרוסות של חזה עוף/הודו
יוצא טעים ברמותת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה