להשראה חזיתות אקריל רוזגולד (דגם 2025) מבית בלורן מכירים ?

• הוסף לסימניות
משתפת הצצה לשילוב חומרים מושלם שהורדתי היום לביצוע, חזיתות רוזגולד אקריל מבית בלורן, מהפנטות וחדשניות – שטרם נראו בארץ! (במציאות זה עוד יותר משגע), בשילוב שיש פורצלן תואם, ידיות במה אלגנטיות, וכמובן התאמה עם Twist קטן לפנים הארונות (עץ) .

וכמובן לא שכחנו לשלב את כל ה-Match עם הצביעה הכללית בבית!
מה דעתכם על השילוב?

WhatsApp Image 2025-02-18 at 01.15.58 (1).jpeg
WhatsApp Image 2025-02-18 at 01.15.58 (2).jpeg

WhatsApp Image 2025-02-18 at 01.15.58.jpeg

• הוסף לסימניות
משתפת הצצה לשילוב חומרים מושלם שהורדתי היום לביצוע, חזיתות רוזגולד אקריל מבית בלורן, מהפנטות וחדשניות – שטרם נראו בארץ! (במציאות זה עוד יותר משגע), בשילוב שיש פורצלן תואם, ידיות במה אלגנטיות, וכמובן התאמה עם Twist קטן לפנים הארונות (עץ) .

מה דעתכם על השילוב?

צפה בקובץ המצורף 1900863צפה בקובץ המצורף 1900862
צפה בקובץ המצורף 1900864
שילוב צבעים מהמם, בחירות חומרים מצוינות. הרוזגולד הוא גוון חדש מסדרת קולקציית פנטזי שלנו(בלורן). מוזמנים להגיע אלינו לתצוגות להתרשם ממגוון חומרים נוספים.

• הוסף לסימניות
שילוב מרהיב!
נראה יוקרתי וחמים.

איפה שילבת את הרוזגולד והעץ בארונות?
באיזה מינון?
יש ארונות עליונים?

(איכשהו נראה לי שמטרים שלמים של הרוזגולד המדהים הזה כבר יצרו אפקט מסנוור ומציק מדי לעין)

• הוסף לסימניות
תודה !!

את הרוזגולד שילבנו בחזיתות, ואת העץ – בתוך הארונות.

קשה להסביר במילים, אבל מדובר בקומפוזיציה שלמה ומדויקת של שילובים – ריצוף, צבע קירות, שיש, חזיתות וכו', כך שהתוצאה הסופית, לטעמי, הולכת להיות מושלמת והרמונית. לאזן נכון בין כל האלמנטים זו בהחלט אחת המיומנויות המאתגרות.

בעז"ה אשתף בתוצאה המוגמרת בינתיים, מוזמנים לגלות עוד שילובים מהעיצובים שלי כאן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שילוב צבעים מהמם, בחירות חומרים מצוינות. הרוזגולד הוא גוון חדש מסדרת קולקציית פנטזי שלנו(בלורן). מוזמנים להגיע אלינו לתצוגות להתרשם ממגוון חומרים נוספים.
שמעתי שיש גוון סהרה חדש לאפריל של בלורן
זה נכון?
יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
תודה !!

את הרוזגולד שילבנו בחזיתות, ואת העץ – בתוך הארונות.

קשה להסביר במילים, אבל מדובר בקומפוזיציה שלמה ומדויקת של שילובים – ריצוף, צבע קירות, שיש, חזיתות וכו', כך שהתוצאה הסופית, לטעמי, הולכת להיות מושלמת והרמונית. לאזן נכון בין כל האלמנטים זו בהחלט אחת המיומנויות המאתגרות.

בעז"ה אשתף בתוצאה המוגמרת בינתיים, מוזמנים לגלות עוד שילובים מהעיצובים שלי כאן.
האם זה המטבח עם הצבעים הנ"ל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין גוון חדש שנקרא סהרה. סהרה נשאר סהרה
בקרוב יכנסו 2 גוונים חדשים בסקלה של הסהרה- אפור בז' וקפה. נעדכן שיהיו דוגמאות
במלאי.

• הוסף לסימניות
היי אני ממש מתעניינת בקולקציה של הפנטזי
איזה עוד צבעים יש חוץ מהרוזגולד?
נראה מטורף שבוע הבא אסע לתצוגה אבל כן רוצה להיות קצת בעניין לפני..תודה

• הוסף לסימניות

מה דעתכם על השילוב?

צפה בקובץ המצורף 1900863צפה בקובץ המצורף 1900862
צפה בקובץ המצורף 1900864
איזה שילוב וואו מטורף!!
חייבת לדעת עם מי שילבת , הבהיר איזה צבע?
יש לך תמונה איך יצא אני במתח לראות את האיזון בשילוב..
הבוקר הציעו לי את הצבע הזה עוד לא ראיתי מטבחים בשילוב הזה.
אשמח מאוד אם תוכלי לכתוב לי פירוט של הצבע עץ והשני חוץ מהפנטזי בבקשה
וכמובן אם יש תמונה
תודההה

• הוסף לסימניות
כ

ן מתכוונת למשפחת סהרה
תודה
לרוזגולד ראית תמונה?
כן היא רשמה שיש גוון חדש נוטה לקפה ואחד נוטה לבז אפור
רוז גולד העלו באשכול תמונה
תכלס אני גם צריכה להחליט צבעים ממש בקרוב
רוצה בהיר וקלאסי לא מחפשת יציאה

• הוסף לסימניות
העלו תמונה באשכול הזה?
אני אדפדף לחפש
תודה

• הוסף לסימניות
לא מצאתי תמונה
אם יש לאה אשמח ממש
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה