- הוסף לסימניות
היישילוב צבעים מהמם, בחירות חומרים מצוינות. הרוזגולד הוא גוון חדש מסדרת קולקציית פנטזי שלנו(בלורן). מוזמנים להגיע אלינו לתצוגות להתרשם ממגוון חומרים נוספים.
יש כבר במלאי את הגוונים החדשים?
איפה אפשר לראות בירושלים?
היישילוב צבעים מהמם, בחירות חומרים מצוינות. הרוזגולד הוא גוון חדש מסדרת קולקציית פנטזי שלנו(בלורן). מוזמנים להגיע אלינו לתצוגות להתרשם ממגוון חומרים נוספים.
יש תמונות של המטבח?משתפת הצצה לשילוב חומרים מושלם שהורדתי היום לביצוע, חזיתות רוזגולד אקריל מבית בלורן, מהפנטות וחדשניות – שטרם נראו בארץ! (במציאות זה עוד יותר משגע), בשילוב שיש פורצלן תואם, ידיות במה אלגנטיות, וכמובן התאמה עם Twist קטן לפנים הארונות (עץ) .
וכמובן לא שכחנו לשלב את כל ה-Match עם הצביעה הכללית בבית!
מה דעתכם על השילוב?
צפה בקובץ המצורף 1900863צפה בקובץ המצורף 1900862
צפה בקובץ המצורף 1900864
מ-ת-ח ברמות!יש תמונות של המטבח?
מ-ת-ח
קולקציית הפנטזי באמת מיוחדת, וכמובן שיש מגוון גוונים יפהפיים נוספים מעבר לרוזגולד – תלוי גם בסדרה ובגימור.היי אני ממש מתעניינת בקולקציה של הפנטזי
איזה עוד צבעים יש חוץ מהרוזגולד?
נראה מטורף שבוע הבא אסע לתצוגה אבל כן רוצה להיות קצת בעניין לפני..תודה
תלוי כמה ארונות יש וכמה את אוהבתלאה בוקר טוב
אני מבינה שאין צילומים עוד אוווףף
אבל תעזרי עם מה שילבת ?איך קרואים לצבע הבהיר? ולעץ ?
ועוד שאלה את חושבת שמתאים רוזגולד לארונות עליונים שזהו שטו מאצ'?
תודה
מרגישה או ראית כזה דגם?תלוי כמה ארונות יש וכמה את אוהבת
אני מרגישה שזה קצת טו מאצ
לא ראיתי כזה בדיוק אבל ברעיוןמרגישה או ראית כזה דגם?
יש לך אפשרות לשלוח לי את התמונה?אני ראיתיבתמונה מטבח שהחזיתות למעלה היה הרוזגולד החדש, אני לא התחברתי באמת הרגיש לי מדי, מענין איפה אפשר לשלב אותו ושלא יראה טומאטש'
רוב הגוונים נכנסים למלאי ממש באמצע מאי.היי
יש כבר במלאי את הגוונים החדשים?
איפה אפשר לראות בירושלים?
אני אשמח מאוד אם יש לך תמונהיש לך אפשרות לשלוח לי את התמונה?
ניסיון חוזרמ-ת-ח ברמות!
גם אני סקרנית... אבל לא הכל תלוי בי –ובכל אופן אנשים צריכים רגע להתאושש מהשיפוץ, לסדר, לנשום. צילומים מקצועיים זה שלב אחרון, ורק כשבאמת הכל מוכן. מבטיחה לעדכן אם אתפשר.
משתפת הצצה לשילוב חומרים מושלם שהורדתי היום לביצוע, חזיתות רוזגולד אקריל מבית בלורן, מהפנטות וחדשניות – שטרם נראו בארץ! (במציאות זה עוד יותר משגע), בשילוב שיש פורצלן תואם, ידיות במה אלגנטיות, וכמובן התאמה עם Twist קטן לפנים הארונות (עץ) .
וכמובן לא שכחנו לשלב את כל ה-Match עם הצביעה הכללית בבית!
מה דעתכם על השילוב?
צפה בקובץ המצורף 1900863צפה בקובץ המצורף 1900862
צפה בקובץ המצורף 1900864
קולקציית הפנטזי באמת מיוחדת, וכמובן שיש מגוון גוונים יפהפיים נוספים מעבר לרוזגולד – תלוי גם בסדרה ובגימור.
בכל מקרה, עשיתם בחירה מצוינת להגיע לאולם התצוגה – אין תחליף למראה עיניים, למגע ולחיבור האישי.
לטעמי אין צורך “להיות בעניינים” מראש – דווקא ההתרשמות הבלתי אמצעית תוביל אתכם לבחירה הכי נכונה לכם.
הכי חשוב – שתתחברו למה שתרגישו בו בבית באמת, ולא רק למה שטרנדי ברגע זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים