דרוש מידע חזרה לתכנות אחרי 8 שנים.......

• הוסף לסימניות
למדתי בתיכון לימודי תיכנות (ללא תעודה - לצערי לא סיימתי את הפרויקט)
בפועל לא יצא לי לעבוד בתחום (עובדת בביטוח) כי כך ד' רצה.....
כיום, לאחר 8 שנים שלא נגעתי והתעניינתי בתחום, אני חושבת על הכיוון לחזור לשם....
מה דעתכם? האם הגיוני? האם אפשרי?
האם עלי לעבור קורס רענון לפני? ואיפה?
ועוד נקודה - בלימודים היה לי מעט קשה, יותר הקטע של היצרתיות - להביא רעיונות לפתור בעיות וכו'... מעבר לזה הייתי טובה והסתדרתי עם הלימודים, האם זה נקודה חשובה לעבודה בפועל או ניתן להסתדר גם בלעדיה...?
אודה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
זה לא מופרך (מנסיון אישי ממש דומה )
בתחום הביטוח יש הרבה ביקוש לבודקים/ מיישמים עם ידע בעולם הביטוח ורקע מקצועי. השאלה אם כזו עבודה מעניינת אותך, או שאת רוצה דוקא פיתוח, שבזה קשה יותר להשתלב אחרי שעברו שנים מהלימודים

• הוסף לסימניות
זה לא מופרך (מנסיון אישי ממש דומה )
בתחום הביטוח יש הרבה ביקוש לבודקים/ מיישמים עם ידע בעולם הביטוח ורקע מקצועי. השאלה אם כזו עבודה מעניינת אותך, או שאת רוצה דוקא פיתוח, שבזה קשה יותר להשתלב אחרי שעברו שנים מהלימודים
1. לאיזה ממוצע משכורת ניתן להגיע במקצועות אלו?
2. האם ניתן להתקדם ממקצועות אילו לפיתוח?

• הוסף לסימניות
1. לאיזה ממוצע משכורת ניתן להגיע במקצועות אלו?
2. האם ניתן להתקדם ממקצועות אילו לפיתוח?
בבדיקות ויישום מתחילים בד"כ באזור ה10-12K והתקדמות תלויה ומשתנה לפי יכולות, תפקיד והחברה בה עובדים. כנ"ל לגבי התקדמות לפיתוח.

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מיישמים. בבדיקות מגיעים לשכר דומה מאוד להייטק. אותו רמה
הרבה מתקדמים מבדיקות לפיתוח. קשה אבל אפשרי מאוד.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהעבודה בבדיקות נורא משעממת, זה נכון?

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מיישמים. בבדיקות מגיעים לשכר דומה מאוד להייטק. אותו רמה
הרבה מתקדמים מבדיקות לפיתוח. קשה אבל אפשרי מאוד.
פגשתי השבוע קרובת משפחה עובדת 12 שנים בבדיקות במטריקס מקבלת 10,000
התביישתי בשבילה

• הוסף לסימניות
זה כ"כ תלוי... אי אפשר להכליל. מצחיק מי שאמר את זה

• הוסף לסימניות
מזה בדיוק "מיישמת"?
ומה עדיף - בדיקות או מיישמת? כדי להכנס לעניינים...?

• הוסף לסימניות
מיישמת זה מישהו שמלמד אנשים להשתמש בתכנה חדשה. בגדול. זה יותר רחוק מתכנות מבחינת התקדמות מקצועית

והקרובת משפחה יכולה לפנות אלי, אני יכולה לנסות לעזור לה. R36330 גימייל

• הוסף לסימניות
מיישמת זה מישהו שמלמד אנשים להשתמש בתכנה חדשה. בגדול. זה יותר רחוק מתכנות מבחינת התקדמות מקצועית

והקרובת משפחה יכולה לפנות אלי, אני יכולה לנסות לעזור לה. R36330 גימייל
אני אעביר לה את המייל

• הוסף לסימניות
ומה עדיף - בדיקות או מיישמת? כדי להכנס לעניינים...?
בדיקות תוכנה.
קרוב לעולם התכנות, קל יותר להתקדם משם למקצועות נוספים בעולם ההייטק ולפי דעתי גם מקצוע מכניס יותר.
ובקשר לזה,
בלימודים היה לי מעט קשה, יותר הקטע של היצרתיות - להביא רעיונות לפתור בעיות
נראה שיהיה לך קל יותר בבדיקות. שם אמנם צריך יצירתיות אבל גם הרבה תכונות אחרות, יותר מאשר בפיתוח תוכנה למשל.

• הוסף לסימניות
רגע,
ז"א שבדיקת תוכנה היא יותר קלה מתכנות ויותר מכניסה?
אני התחלתי לימודי תכנות ופרשתי בגלל הקושי במתמ' והצורך לפתור את הבעיות, האם בבדיקת תוכנה יהיה לי יותר קל?
אשמח לדעת, תודה

• הוסף לסימניות
אחרי הפסקה של 8 שנים צריך הרבה יותר מריענון
עולם התכנות מתעדכן בקצב מסחרר
לחלוטין.
בדיקות תוכנה.
קרוב לעולם התכנות, קל יותר להתקדם משם למקצועות נוספים בעולם ההייטק ולפי דעתי גם מקצוע מכניס יותר.
מסכימה.
מיישמים מתממשקים יותר עם עולם ניתוח מערכות (אפיון) לעומת QA שהעבודה היומיומית היא מול המפתחים.

אצלינו יש סטודנט למדעי המחשב שעוד לא סיים לימודים ויושב על משרת QA - בודק, אני חושבת שזה נותן הרבה כלים לעבודת פיתוח עתידית.

• הוסף לסימניות
@עד מתי
אגב 18K ל 9 שעות זה הרבה יותר פר שעה מ 10K ל8 שעות...
כך שיכולה לקחת את המשרה של ה 9 שעות ולעשות בפועל 8 ש"ע (שמעתי שהרבה עושות כך)

• הוסף לסימניות
אחרי 8 שנים כמעט כלום לא רלוונטי . ממליצה לקחת קורס טוב ומקיף ולקחת בחשבון שאת חוזרת להיות ג'וניורית, להבין שמטרת העבודה הראשונה היא לתת לך ניסיון טוב ומשמעותי, וזה מה שחשוב יותר משכר ותנאים.

• הוסף לסימניות
את יכולה להיות בודקת תוכנה בחברת ביטוח.
הם דורשים רק ניסיון בביטוח.
תתחילי משם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה