שיתוף בתהליך חזרתי! ציור דיוקן שהפתיע אפילו אותי?!

• הוסף לסימניות
ואווווווו מושלם!!! ומדהים!!!!
הסקיצה, הצביעה והכל! ברמה גבוהה מאוד.
אם זה בסדר לתת הארה קטנה...
העיינים שלו בתמונה... נראה שמסתכל לצלם.. ובציור זה נראה קצת שהוא מסתכל יותר למישהו שנמצא על יד הצלם...

• הוסף לסימניות
אם זה בסדר לתת הארה קטנה...
העיינים שלו בתמונה... נראה שמסתכל לצלם.. ובציור זה נראה קצת שהוא מסתכל יותר למישהו שנמצא על יד הצלם...
האמת שלא שמתי לב לזה.. תודה!

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי
זה שהבעת הפנים שלו מדוייקת ממש
הרבה דיוקנים הם מדוייקים אנטומית, אבל "זה לא זה"
משהו בהבעה לא נראה כמו האיש המקורי.
בדיוקן שלך ממש אפשר "להרגיש" אותו.
כל הכבוד !

• הוסף לסימניות
מדהים!
כ"כ חי
רק - האותיות על הקלף לא כדאי לשחזר או לפחות שיראה צורת אותיות
אני מאמינה שזה יהיה משמעותי למשפחה

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי
זה שהבעת הפנים שלו מדוייקת ממש
הרבה דיוקנים הם מדוייקים אנטומית, אבל "זה לא זה"
משהו בהבעה לא נראה כמו האיש המקורי.
בדיוקן שלך ממש אפשר "להרגיש" אותו.
כל הכבוד !
תודה! בכל ציור אני מנסה להתחבר לדמות שאני מצייר וכשאני מרגיש שאני ״מבין״ אותו
אני גם יכול לצייר אותו בצורה טובה.
מדהים!
כ"כ חי
רק - האותיות על הקלף לא כדאי לשחזר או לפחות שיראה צורת אותיות
אני מאמינה שזה יהיה משמעותי למשפחה
תודה! המשפחה כבר קיבלה את הציור על קנבס גדול, כך שזה כבר לא רלוונטי.
אבל זאת נקודה למחשבה לציורים דומים בעתיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה