דוד המלך
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #1 דוד המלך
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #2 יווני
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #3 בריסקער
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #4 המשך יבוא אי"ה...
א אורי לוי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #5 יפה, עבודה בעפרון שווה המון. טיפ קטן- מומלץ לשים לב לפרספקטיבה, דוגמא: מכל נקודה ממנה נסתכל על החייל היווני נראה כאילו אנחנו בגובה שלה, לא מעליה או מתחתיה. בפועל צריך לבחור נקודה אחת שתהיה מולנו וכל השאר או מעליה או מתחתיה. ים הצלחות
יפה, עבודה בעפרון שווה המון. טיפ קטן- מומלץ לשים לב לפרספקטיבה, דוגמא: מכל נקודה ממנה נסתכל על החייל היווני נראה כאילו אנחנו בגובה שלה, לא מעליה או מתחתיה. בפועל צריך לבחור נקודה אחת שתהיה מולנו וכל השאר או מעליה או מתחתיה. ים הצלחות
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י אורי לוי: מומלץ לשים לב לפרספקטיבה לחצ/י כדי להרחיב... Could you please explain me more
א אורי לוי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י ל.פ.: Could you please explain me more לחצ/י כדי להרחיב... משהו כזה: נערך לאחרונה ב: 21/1/20
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/1/20 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י אורי לוי: משהו כזה: לחצ/י כדי להרחיב... תודה!!! רק חבל שבעיפרון אי אפשר לתקן...
ב בתיה זלצמן פרי יצירת אומנות מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 22/1/20 הוסף לסימניות #9 כמה עוצמה יש בציור בעיפרון!!! מאוד מאוד יפה!!
מ מענדי ירוסלבסקי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום איור מקצועי 22/1/20 הוסף לסימניות #10 אופהל'ה.. למה לא סיפרת לי שאתה גם יודע...?
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 22/1/20 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: למה לא סיפרת לי שאתה גם יודע...? לחצ/י כדי להרחיב... למה לא סיפרת שאתה לא יודע? נכתב ע"י בתיה זלצמן: מאוד מאוד יפה!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה!
נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: למה לא סיפרת לי שאתה גם יודע...? לחצ/י כדי להרחיב... למה לא סיפרת שאתה לא יודע? נכתב ע"י בתיה זלצמן: מאוד מאוד יפה!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה!
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 22/1/20 הוסף לסימניות #12 ועוד כמה.... פרטיזן
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 22/1/20 הוסף לסימניות #13 אף על גב...
מ מענדי ירוסלבסקי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום איור מקצועי 22/1/20 הוסף לסימניות #14 נכתב ע"י ל.פ.: למה לא סיפרת שאתה לא יודע? לחצ/י כדי להרחיב... יש לי עכשיו חשק להיות חסר טקט ולאומר לך ש... בעצם עזוב...
נכתב ע"י ל.פ.: למה לא סיפרת שאתה לא יודע? לחצ/י כדי להרחיב... יש לי עכשיו חשק להיות חסר טקט ולאומר לך ש... בעצם עזוב...