חזרתי, שוב עם פרומו לאתר (:

• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם! :)
חזרתי אחרי מלאאא זמן, סתם בשביל לבדוק ראיתי שזה היה יותר משנה מאז שפתחתי נושא (= מאז שהתחלתי להתכונן לחתונה בערך...) :p, בנתיים נולד לנו בן מתוקי ב"ה ובזמן חופשת הלידה הצלחתי פה ושם להמשיך לאייר וגם לעדכן אתר חדש. מי זוכר אותי מפעם בפרופיל שלי היה כתוב - יעל איור ועיצוב גרפי ועכשיו אני ובעלי איחדנו כוחות (: ואנו נקראים AMOYA studio, סטודיו לאיור ועיצוב גרפי.
ניתן להיכנס לאתר ולצפות בעבודותינו בכתובת: amoya-studio.com

זהו פרומו לרגל האתר החדש (:

יעל:D

קבצים מצורפים

• amoya_promo.png
    KB 277.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ברוך שובך

והאתר ממש מקסים!משהו !

• הוסף לסימניות
חבל, האתר חסום לי...
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אי אפשר לשכוח את הדמות של "דוד" שהעלית לפורום על שלל תנועותיו וצורותיו.
האתר מעולה וכן גם היצירות שבו.

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
לנישואין, להולדת הבן, לסטודיו ולחנוכת האתר.
זוכרים מצויין ומקווים שתבקרי יותר,
אתר יפה ומושקע, עבודות נהדרות.
שיהי'ה בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
וואו, אנימה חרדי, חחח זה מעניין, את מציירת ממש טוב..!
איך את מציירת ככה? למדת איפשהו?
אתר יפה מאוד..!

• הוסף לסימניות
איזה יופי שחזרת! :)
האיורים והאתר בכלל נהדרים, שיתוף כוחות מוצלח מאוד!
הרבה הצלחה וסיעתא דישמיא.

• הוסף לסימניות
וואי כשראיתי הודעה ממך נכנסתי כדי לראות את הלוגו החמוד שלך בצד, ולרגע חשבתי שאני מתבלבלת עד שקראתי את השורות המקדימות שלך :)

ברוך שובך ומזל טוב גדול על כל המל"טים שהיו על הדרך לחזרה :D

מקווים שתמשיכי להיות כאן ולא רק תקפצי לביקור.

• הוסף לסימניות
מתוק, חדשני ומקסים.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
welcome back :)

יעלי דרלינג ברוכה השבה! D:
בהצלוחה עם האתר והכל! את בטח יודעת כבר שאני אוהבת את הציורים שלך... :):):);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;814016:
וואו, אנימה חרדי, חחח זה מעניין, את מציירת ממש טוב..!
איך את מציירת ככה? למדת איפשהו?
אתר יפה מאוד..!

תודה רבה (:
תמיד הייתי מאיירת מאז שאני זוכרת את עצמי (מהגן....חחח) ללמוד ברצינות החלטתי בגיל 17 בערך והתחלתי לקנות ספרים, לאסוף מידע באינטרנט, לאסוף תמונות ומגזינים וכל מה שיכול לעזור לי לאייר וללמוד לבד כיוון שאני לא מצאתי בארץ מקום ללימוד איור, לא כזה שהוא כשר בכל אופן.
תנועות זה הדבר שהכי עיניין אותי, התחלתי לצייר את השלד בכל מיני זויות ואז את מערכת השרירים ובקיצור חקרתי מה שיכולתי בעיקר בחופשים.
ועדיין אני ממשיכה בסיעתא דשמיא מה שאני מספיקה, בעיקר לקבל השראות ממקומות חיוביים.

בעבר קניתי ספרי מנגה שונים ללמוד מהם, אך במאמץ נפשי רב החלטתי לזרוק אותם כיוון שלא רציתי ברשותי ספרי חול שהבנתי שלא טוב שיהיו אצלי וגם לפעמים הייתי מסתכלת עליהם והם לא היו עושים לי טוב, במיוחד כשהייתי מתחזקת יותר מדי פעם ב"ה ועוד סיבות....

בקיצור, אני מקווה להמשיך ולאייר איורים כשרים בעיקר לצורך פרנסתי (: אך לא אכחיש שאני אוהבת את תחום האיור והעיצוב בשביל הכיף (:

תודה לכולם על הפירגון!

• הוסף לסימניות
מזל טוב,
ברוך שובך

• הוסף לסימניות
יפיפיה!
העבודות שלך באתר מהממות! מאוד אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה