"חח... הצחקת אותי!..."

• הוסף לסימניות
"שאני אעבור לקופה ממוחשבת?!:D:D:D
חחחח...
זה טוב, זה טוב..."

באמצע שיעור כלכלה (נדמה לי שניתחנו איזה עסק...) כן, זה אותו האחד מהנר של האתגר, (הוא עשה הסבת מקצוע אחרי התבוסה בתחרות)
יש בעיה חמורה בפרספקטיבה של הניירות על הריצפה, מקווה שתסלחו לי, הוספתי אותם בדווקא אחרי הלחישות הקולניות והמייעצות (והמעצבנות) של החברה שלידי "אל תוסיפי כללללווווםםם! את הורסת!" ולא ממש הקפדתי להתאים אותם למציאות...

אז יש כמה טעויות, בלי טיפקס בהישג יד (החברה כעסה עלי ולא הסכימה להשאיל לי את שלה:eek:)מקווה שתבליגו.

יום נעים!
צפה בקובץ המצורף 264761

קבצים מצורפים

• CAM03499.jpg
    1.5 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
דוקא הוא יצא ממש מוצלח!
תמשיכי אותו ותוכלי להכניס אותו לאתגר - הוא הרי מנסה לחיות היום כמו בזמן של פעם...
אולי הפעם הוא כן יזכה בתחרות...
אני יגיד לאיטה שהוא חייב לזכות, הוא כבר מבוגר מידי בשביל לנסות מקצוע שלישי...

• הוסף לסימניות
הבעיה בפרספקטיבה היא בשולחן ולא בדפים על הרצפה.
הם דוקא יחסית בסדר.

הציור מתוק וחינני כרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1857901:
הבעיה בפרספקטיבה היא בשולחן ולא בדפים על הרצפה.
הם דוקא יחסית בסדר.

הציור מתוק וחינני כרגיל.

יש שתי נקודות מגוז בציור שיוצרות פרספקטיבה משונה.
מכאן הכול הסתבך---

טנקס, איטה!

• הוסף לסימניות
דוקא הוא נראה מאוד שמח ומאושר בתפקיד החדש
ביננו, בעל מכולת מרויח יותר מסנדלר;)
מאוד אהבתי את הבעת הפנים

• הוסף לסימניות
הדבר היחידי שמפריע לי זה הקונטור המאוד עבה ואחיד הזה חוץ מזה זה משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1859205:
הדבר היחידי שמפריע לי זה הקונטור המאוד עבה ואחיד הזה חוץ מזה זה משהו.

המזכירה הסכימה להביא לי רק לורד ארטליין, אז זה מה שיצא...
(שכחתי בבית את הקלמר השמנדרק שלי, בו יש ים עטים ועפרונות בשלל גוונים ועוביים;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה