עוגות/עוגיות חטיף פלורנטין ושוקולד ממכר---

• הוסף לסימניות
זה סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הכנתי יצא מושלם שמתי 400 גר שוקולד כזו אני, מפחדת שלא ירגישו מספיק
תודהההההה

• הוסף לסימניות
יש משהו אחר שאפשר לשים במקום:
- 1 כוס גרעיני חמניה ?
הרכיב הזה חסר לי @ה. בקר

• הוסף לסימניות
חזרתי לעדכן באיחור שיצא טעיםםםםםם
תודה @ה. בקר על המתכון המושלם!
אגב, מה מברכים על זה? (פוטרים עם העץ ושהכל?)

• הוסף לסימניות
חזרתי לעדכן באיחור שיצא טעיםםםםםם
תודה @ה. בקר על המתכון המושלם!
אגב, מה מברכים על זה? (פוטרים עם העץ ושהכל?)
זו שאלה לבעלך :)
אני מברכת העץ.
מה את מברכת על אגוז מצופה שוקולד? זה תלוי נראה לי מה העיקר אצלך.

ולא נגלוש לדיון הלכתי.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
מטרפה הכוונה לזה?
1760565127673.png

• הוסף לסימניות
איך עדיף לחתוך, עם סכין רגילה משוננת,
או הסכין הגדולה של העוגות?
מה יראה טוב יותר?
הני, תודה על המתכון המצוין

• הוסף לסימניות
איזה גודל כוס?
אפשר את הכמויות בגרמים?
חד פעמי לשתיה קרה 180 מ"ל
לא רוצה לרשום משקל כי לא שקלתי ואני לא רוצה לתת לא מדוייק
איך עדיף לחתוך, עם סכין רגילה משוננת,
או הסכין הגדולה של העוגות?
מה יראה טוב יותר?
הני, תודה על המתכון המצוין
לא בסכין של העוגות כי הוא שובר את השוקולד
סכין חדה ומשוננת טבולה במים רותחים מדי פעם ולהעביר בתוך שכבת השוקולד שימס מחום הסכין ואז לחתוך עד הסוף [את שכבת השקדים]

• הוסף לסימניות
יש מצב שאפשר להכין בגירסא חלבית?
השוקולד יחזיק מעמד?
אשמח לדעת אם מישהי ניסתה

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשים במקום החמוציות?
לא אוהבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה